Az önellátásra kellene oktatni az embereket és nem a semmire!

Az önellátásra kellene oktatni az embereket és nem  arra, hogy "ha lesz munkahelyed" vagy "ha lesz bevételed", mert ma erre épül az oktatási és a gazdasági rendszer egyaránt, ráadásul egyre nagyobb mértékben hitelekből finanszírozva.

Így természetesen nem rózsás a helyzet és elmennek az emberek egy része külföldre ahol még jobb az életszínvonal de  nem garantált hogy ez így is marad, mert ami ma megy az nem biztos, hogy egy pár hónap múlva is menni fog.

Ma nem elegendő termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől, hiszen ma egy többszörösen telített piacból élünk. A világ megváltozott az emberi munkaerőt jelentős mértékben átvette a robotizáció.

Tehát nincs hiány semmiből és senkiből csak bevétel hiány van. Tömegek problémájára sem a hitelek sem a jelenlegi oktatási rendszer sem a jelenlegi értékesítési rendszerek nem alkalmasak a probléma megoldására.

A hitelek egy dologra jók, hogy ami ma alig termel bevételt például egy hagyományos vállalkozás, abból legyen még több a jövőben, vagyis ha nem találsz munkahelyet, legyél vállalkozó hatástanulmányok nélkül és ha nincs pénzed adunk neked hitelt, hogy csődbe menj,  mert ettől még nem lesz több pénze a vásárlóknak, viszont egyre kisebb lesz a tortaszelet a vállalkozóknak.


Az egész gazdaság változáson ment át ezt akár elfogadjuk, akár nem. Az fog nyerni az üzleti világban, aki a legjobban alkalmazkodik a változásokhoz. A legnagyobb változást az Internet hozta. Aki ezt megtanulja, hogy hogyan kell pénzt keresni az interneten, annak nem kell félteni a jövőjét!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A bajba jutott hitelesek egyre növekvő száma a szocialista kormányok legsúlyosabb öröksége.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Ma azok a legnagyobb korruptak, akik másokat vádolnak korrupcióval és most ezekkel együtt tüntetni ez már a legalja.