Header Ads Widget

Az önellátásra kellene oktatni az embereket és nem a semmire!

Az önellátásra kellene oktatni az embereket és nem  arra, hogy "ha lesz munkahelyed" vagy "ha lesz bevételed", mert ma erre épül az oktatási és a gazdasági rendszer egyaránt, ráadásul egyre nagyobb mértékben hitelekből finanszírozva.

Így természetesen nem rózsás a helyzet és elmennek az emberek egy része külföldre ahol még jobb az életszínvonal de  nem garantált hogy ez így is marad, mert ami ma megy az nem biztos, hogy egy pár hónap múlva is menni fog.

Ma nem elegendő termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől, hiszen ma egy többszörösen telített piacból élünk. A világ megváltozott az emberi munkaerőt jelentős mértékben átvette a robotizáció.

Tehát nincs hiány semmiből és senkiből csak bevétel hiány van. Tömegek problémájára sem a hitelek sem a jelenlegi oktatási rendszer sem a jelenlegi értékesítési rendszerek nem alkalmasak a probléma megoldására.

A hitelek egy dologra jók, hogy ami ma alig termel bevételt például egy hagyományos vállalkozás, abból legyen még több a jövőben, vagyis ha nem találsz munkahelyet, legyél vállalkozó hatástanulmányok nélkül és ha nincs pénzed adunk neked hitelt, hogy csődbe menj,  mert ettől még nem lesz több pénze a vásárlóknak, viszont egyre kisebb lesz a tortaszelet a vállalkozóknak.


Az egész gazdaság változáson ment át ezt akár elfogadjuk, akár nem. Az fog nyerni az üzleti világban, aki a legjobban alkalmazkodik a változásokhoz. A legnagyobb változást az Internet hozta. Aki ezt megtanulja, hogy hogyan kell pénzt keresni az interneten, annak nem kell félteni a jövőjét!