Header Ads Widget

Tényleg jó az neked, ha naponta megalázhatnak, irányíthatnak zsebpénzért?

Az emberek jelentős része a kilátástalanság küszöbén áll, miközben politikusoktól várják a csodát és ott keresik a melót ahol nincs. Ez kizárólag a  fősodrású médiák tájékoztatásának és az oktatási rendszernek köszönhető.



Tudatosan mindig a nehézségekről beszélnek, de arról hogy ezt mi okozza arról már nem, mert ez már nem érdeke sem a hatalomnak, sem a médiának, sem a bankoknak, hiszen csak egy lebutított és törvényekkel megnyomorított társadalmat lehet kiszolgáltatott helyzetbe hozni és ezáltal úgy irányítani, ahogyan akarnak.

Először is onnan kell ki indulni, hogy  nem a politikusok adják a melót, hanem a piac.

  • Nem ők tartanak el minket, hanem  mi tartjuk el őket.
  • Lehet nosztalgiázni, de jobban tesszük ha megbarátkozunk azzal a ténnyel, hogy ami ment régen az ma már nem működik! Ma nem elegendő termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől. Aki próbált bármit értékesíteni az pontosan tudja!


De nézzük mire épül az oktatási rendszer és a gazdaság, egy többszörösen telített piacon? Mi az amit kínál nekünk?


  • Ha "lesz munkahelyed", vagy ha "lesz bevételed", erre épül, ez lenne a biztos megélhetési forrás?
  • Ma a piac többszörösen telített minden területen, és a hiteleknek köszönhetően a jövőben még több lesz mindenből, egyre nagyobb elvárásokkal és egyre nagyobb konkurenciaharccal.
  • Egy napi bevételért küzdő cégnek meg nem érdeke, hogy magas béreket fizessen és azoknak sem akik megtehetik.




Tehát marad a rabszolga élet, vagy ezt felismerve az önálló bevételszerzési lehetőségek.

A munkanélküliség és a kilátástalanságnak mindig előzményei vannak.


  1. Ott akarunk több pénzt keresni, ahol senkinek nem érdeke, hogy  több pénzt fizessen.
  2. A "jövőben jobb lesz" szlogennel, saját magunk érdekében nem teszünk semmit, amíg van egy munkahelyünk. Megvárjuk azt a mélypontot, amikor megköszönték a munkánkat. Mivel nem tudtunk tartalékot képezni, ezért egyik napról a másikra a kilátástalanság szélére sodortuk saját magunkat.


Minden ember saját élete kovácsa, és bárhogyan döntesz igazad lesz!

Egy biztos nem számíthatsz sem a nyugdíjra, sem az átképzésektől nem várhatsz pénzügyi szabadságot, mert nem keresed meg azt az összeget, amivel bebiztosíthatnád magadat.

Tényleg jó ez neked, ha naponta megalázhatnak, irányíthatnak egy életen át zsebpénzért, ahol vagy van munkád vagy nincs és amit bármikor elveszíthetsz?

Egy dolgot kell eldöntened, elfogadod a rabszolgasorsot, hogy te csak ennyire vagy képes, vagy tovább lépsz és kihasználod a lehetőségeket!


Ismerd meg ajánlatunkat>>