Pénzügyi rendszerünket, tolvajok nemzedéke fosztogatja!

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebb pénzért a játékot megbundázták ellened. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. Pénzügyi rendszerünk szívében, fosztogatok rögzítik, legértékesebb erőforrásainkat az élelem, víz, energia, arany árát.

Magát a pénzt is értéktelenné teszik a magas szinten képzett szélhámosok a leállíthatatlan, korrupcióval átszőtt óriási gépezetben. Egyszerűen egy elképzelhetetlen mértékű fosztogatás áldozatai vagyunk.
Sokan fel sem fogják, hogy a sátáni pénzügyi háttérhatalom ügynökei közül választhatnak báb kormányokat, ők rakják elénk a saját embereiket, a saját médiájukkal és ezt a cirkuszt elnevezték demokráciának.Eljutottunk oda, hogy ma az emberek  többsége a saját kifosztóiktól várják életük jobbra fordulását !

Fel sem fogják, hogy NEM ŐK ADJÁK A MELÓT HANEM A PIAC, ÉS NEM TŐLÜK LESZ JOBB AZ ÉLETÜK, HANEM HA ŐK MAGUK VÁLTOZNAK.

Politikusaink még ha akarnának, akkor sem tudnának mást tenni, mint amit a gazdájuk diktál, mert zsarolhatok lettek és eladták a lelküket.

Ezért nem volt rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, ezért sikerült lehazudni történelmünket és ezért van az, hogy a hitelt hitelből finanszírozzuk.

Mikor ébredünk? Hány évtizednek kell még eltelnie ahhoz, hogy felfogjuk játékszerei vagyunk a hatalomnak és csak 5 percre van ránk szükségük. A sátáni hatalom által finanszírozott politikai báb kormányok, vallási dogmák, és média, előre megtervezett események sorozata, melyek a megosztásra, a hazugságok megvédésére, a totális butításra, és a történelem hamisításra épül, hogy bűntudatban tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen. 

Oszd meg és uralkodj, ha nem A MEGOSZTÁST A GYŰLÖLETET terjesztenék, nem léteznének!

A problémák gyökere nem csupán politikai szinten történik, hanem vallási szinten egyaránt! 

A vallás és a politikai hatalom ember és Isten közé állva, saját dogmájuknak megfelelően át írták a bibliát, körbe gyilkolták az egész földbolygót (Jézus nevében), kivették Jézus tanításainak nagy részét és adtak egy pusztító Istent akit 541- ben összemostak Jézus apjával, amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak. 

Több mint 2000 éve hülyítik az emberiséget!  Ezt a sátánt imádtatják a birka csordával, hogy bűntudatba tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.

Mózes amikor lehozta a törvényt a hegyről, azonnal felülírta és több ezret le gyilkoltatott. Milyen Isten parancsára tette? Milyen Jézust követ a mai kereszténység, akik népeket gyilkoltak le? Mi közünk van nekünk Mózes Istenéhez és törvényeihez? Az ég világon semmi!  A mai kereszténység pont erre a  10 parancsolata  épül, ezzel ment szembe Jézus, vegyük már észre. "..pompával berendezett templomok is a sötétség házai lesznek"


Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Jézus itt a törvényekről beszél: "Eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást, döntsük már el rabbi én vagyok a szombatért vagy a szombat van én értem, én vagyok a világért vagy a világ van én értem., Én és az Isten egyek vagyunk. stb..." Ezt azért mondta mert tudta, hogy a teremtő, szerető Istennek nincsenek törvényei, ott rend van és az ember szabad akaratot és teremtő erőt kapott. Ezt a tudást vette el a mindenkori politikai és vallási hatalom! 

Csak a sátánnak vannak törvényei, őt kell imádni, őt kell félni, neki kell letérdelni, neki kell gyónni stb....


Máté 23:13. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be.

Máté 23: 15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.

"Zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan.", "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokba bennetek van.", "Ne építsetek templomokat az én atyámnak....stb". Akkor miért kerestetik az Istent, miért nem erről beszélnek, milyen Isten imádnak Jézus követői?


Kérlek oszd meg, ha tetszett !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.