Header Ads Widget

A pápa a RFID chip mellett foglalt állást, minden össze áll ami a bibliában szerepel.




Egyre valószínűbb, hogy a 10 éve még összeesküvés elméletnek bélyegzett RFID chipből szépen lassan “gyakorlat” lesz.


Az RFID (Radio Frequency IDentification) automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID-címke egy apró tárgy, amely rögzíthető vagy beépíthető az azonosítani kívánt objektumba. Az objektum lehet tárgy, például egy árucikk, vagy alkatrész, illetve élőlény, így akár ember is.

Már a tv-n is ment a hülyítés pontosabban az emberiség állati sorba való taszítása.






Obama elnök már korábban kijelentette, hogy 2017-re minden amerikai állampolgár kapni fog ilyen beültetést. Múlt havi cikkében az NBC csupán megerősítette ezt. Az írás szerint az RFID chip, akárcsak a Google szemüveg közelebb hozzák egymáshoz az emberiséget, és ezen eszközök hatalmas és nélkülözhetetlen lépést jelentenek a boldog, utópisztikus jövő felé. Az eszköz segítheti a bűnüldözést, a gyógyászatot és kereskedelmet, szólnak chip melletti érvek.





Viszont, ahogy közeledik ez az időpont, egyre hangosabbak hallatják hangjukat a technológiát ellenző csoportok is. Ők a totális kontroll, az “új világrend”, a transzhumanizmus egy újabb eszközét, illetve a luciferánus háttérhatalom XXI. századi rabláncát látják az RFID chip mögött. 

Aggályaik csak tovább erősíti a Jelenések Könyve 13. fejezetének 16. és 17 sora.

16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

A helyzetet súlyosságát mutatja, hogy internetes hírforrások szerint, maga Ferenc pápa is beszállt RFID chip kampányába. Legutóbbi kijelentéseivel egyértelműen a technológia mellett foglalt állást.





“Megvizsgáltuk a Szentírást, és meggyőződéssel kijelenthetem, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy az RFID chipben bármi sátáni lenne! Ha valami, akkor ez az eszköz igazi áldás, egyenesen magától Istentől, aki így segíti az emberiséget, hogy az a világ számos betegségét megoldja.”

Sőt, a pápa előre vetíti, hogy a jövőben a Vatikán minden alkalmazottja, illetve lakója számára kötelezően alkalmazandó lesz ez az implantációs eljárás.

Mondja mind ezt annak ellenére, hogy a múlt évben, a Wyoming állambeli Hanna város lakói tesztelték a chip egy béta változatát. A chip pedig pont oda került beültetésre, ahova azt Jelenések Könyve is leírja, azaz a jobb kezükbe, a hüvelykujj és a mutatóujj közé. Sőt, a tesztelők kizárólag a chip segítségével tudtak maguknak élelmiszert és egyéb javakat vásárolni. Ami ugyancsak kísértetiesen hasonlít a próféciára.

Ismerve a jezsuita rend történetet és motivációját valóban inkább aggasztó, mintsem megnyugtató, hogy a pápa “Isten” ajándékénak minősítette a technológiát, de persze annak megítélése mindenkinek szíve joga! Egy biztos, többé már ez sem összeesküvés elmélet! Rohamtempóban közeleg a szép új világ. 

Az interneten sok minden olvasható, így sokakban felmerült a kérdés: vajon ez a hír igaz? Mondhatott ilyet egy pápa?
De akármit is mondott, a lényegen nem változtat : A kormányzati szándék megvan az emberek bechipelésére.


A rabszolgatartó társadalmakban beégették az állatok és a rabszolgák bőrébe tulajdonosuk címerét. Azóta sokat fejlődött a technika, korunkban megteszi a chip is.

Forrást már törölték, na ennyit az igazságról: https://nationalreport.net/pope-francis-public-support-rfid-chip-implantation/

A Vatikán sötét oldala!

Ferenc pápa kezet csókol Rothschildéknek és Rockefelleréknek, mint jó szolga!




https://vk.com/wall644727407_88