Az Új Mercedes Benz M-osztály minden területen vezet!

Az AMG külső Sport-csomag sportos stíluselemeivel teszi teljessé az új M-osztály dinamikus megjelenését. 

Már az első találkozás is felvillanyozó, hiszen az új  ML 63 AMG már álló helyzetben is az AMG-re jellemző teljesítőkészséget közvetíti, energikus-kifejező kisugárzásával. Ez a gépkocsi összekapcsolja egy prémium
SUV magabiztos fellépését egy sportkocsi designjával:
az egyedi, 20 mm-rel szélesített első AMG sárvédők a „V8 BITURBO”-felirattal, a magasfényű fekete, három lamellás hűtőrács, a sötétített fényszórók valamint az erőteljes AMG első lökhárító, a beépített LED-es nappali menetfénnyel és matt krómozott kartervédővel már első pillantásra is különlegessé teszik. Ez a benyomás tovább erősödik, ha szemügyre veszi a gépkocsi színére fényezett AMG küszöb-szélesítéseket és a speciális AMG hátsó lökhárítót, krómozott alsó védőlemezzel. Rendkívül erőteljesek a titánszürkére fényezett és polírozott 5 küllős könnyűfém keréktárcsák is, 265/45 R 20-as abroncsokkal, valamint a sport, fék rendszer, belső hűtésű, perforált féktárcsákkal vala mennyi keréken. Akusztikai értelemben is magával
ragadó lezárása az ML 63 AMG megjelenésének az AMG sportkipufogó, két krómozott, a lökhárítóba épített dupla kipufogóvéggel.


Aki magasabban ül, messzebre tekinthet előre. Mégis megnyugtató érzés, ha számos biztonsági rendszer figyel biztonságunkra. Például az autó figyelmezteti egy pihentető szünet beiktatására, amint Ön a fáradtság vagy figyel metlenség tipikus jeleit mutatja. Emelkedőn való elinduláskor is segítséget kaphat. A PRE-SAFE® utasvédelmi rendszer már kialakulásukkor képes felismerni a kritikus helyzeteket, a fékasszisztens (BAS) a fékezéskor segíti Önt.
Kívánságra pedig a közlekedési helyzetet számos aktív asszisztens-rendszer felügyeli. Az új M-osztályban a Mercedes-Benz több, mint 50 évnyi biztonsági kutatása összegződik a tudattá, hogy jó kezekben van.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.