Header Ads Widget

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Először is Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez! A vallási dogmák eszméletlen pusztítást végeztek,  kifele utaztatnak és kerestetik az Istent! Jézus egészen mást mondott: "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokba, bennetek van, Ne építsetek templomokat az én atyámnak, mindannyian Istenek vagytok a felséges fiai mindahányan, stb...". A legbrutálisabb az, hogy a vallási hatalom ember és Isten közé állva a bűnbocsánatot ma is galambokért adja, a kereszténység pedig a gyónást alkalmazza, pont ezzel ment szembe Jézus, ezért borogatta fel az templomban az asztalokat.

A mai kereszténység a 10 parancsolatra épül vagyis Mózes Istenére, amihez semmi köze sem Jézusnak sem nekünk. Mózes azonnal fölül is írta törvényeit, amikor lejött a hegyről, mert több ezret levágatott. 

Ezért mondta Jézus:  "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

A  teremtő Isten nem adott gyilkolásra parancsot senkinek. Sőt Jézus azt mondta: "aki fegyvert fog fegyver által fog elvészni", "szeressétek egymást és eltörlök minden törvényt", ezt azért mondta mert tudta, hogy a szerető Istennek nincsenek törvényei, mint ahogyan a szeretetnek sem lehet törvénye.




Nem rabszolgáknak lettünk teremtve>>



Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseidnek is!