Alanyi jogon járó jövedelem

Az Apostoli Magyar Királyság alanyi jogon járó jövedelmet kínál!Az alanyi jogon járó jövedelem összege 400.000 Forintnak megfelelő szentkorona, havonta!


Először is célszerű megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy az a pusztítás és kilátástalanság ami ma tapasztalható a gazdasági életben az tudatosan történik.

Bármennyire is meglepő de a gazdaság felpörgetéséhez, nem beruházásokra, nem hitelekre, nem átképzésekre van szükség egy többszörösen telített piacon mint amiről fecsegnek a politikusok és a média, hanem elsősorban pénzre, olyan pénzre amely alanyi jogon jár és az emberek zsebébe kerül. Ez az amit Magyar apostoli királyság biztosít.

Ha van pénz, akkor van vásárló erő és pörög a gazdaság ez ilyen egyszerű és ha nincs vásárló erő akkor nem pörög semmi csak a hazudozás és a teljes kilátástalanság, ugyanis ma nincs hiány semmiből és senkiből csak és kizárólag pénz hiány van.

Politikusain kedvelt témája, hogy a Gazdasági növekedésről beszélnek még akkor is amikor egyre jobban kifosztanak és eladósítanak.

Vegyük már végre észre, hogy a gazdaság és az egész oktatási rendszer arra épül, ha lesz munkahelyed vagy ha lesz bevételed, azaz a teljes kilátástalanságra. A legmegdöbbentőbb az, hogy az emberek ettől a kilátástalanságtól várják életük jobbra fordulását ez egészen elképesztő.

Tisztában kell lennie mindenkinek azzal, hogy ma egy robotizált világban élünk, egy adott cégen belül olyan termelői kapacitással, ami képes ellátni az egész világot az általa forgalmazott termékekkel. 
Ha elfogadtuk a kényelmet, akkor azzal is tisztában kell lenni hogy a robotizáció óriási mértékben felváltotta az emberi munkaerőt és attól, hogy nagyobb termelést érünk el bármilyen területen egy pár alkalmazottal mint eddig bármikor, ettől még nem lesz több pénze a vásárlóknak, annál inkább azokból lesz több, akik majd melót keresnek, mert éppen megszűnt a munkahelyük.

Világosan kell látnunk, hogy ma egy többszörösen telített piacból élünk, ahol nem elegendő termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől.

Tehát az alanyi jogon járó jövedelem amelyet a magyar apostoli királyság biztosít, elsősorban a pénzügyi problémákra ad választ, függetlenül attól, hogy ki milyen településen, vagy az ország melyik sarkában él. 

Ez egy óriási előnyt jelent mindenki számára úgy a magánszemélyeknek mint a vállalkozóknak egyaránt.

Az alanyi jogon járó jövedelem bevezetése, nem érdeke sem a politikai elitnek, sem a médiának sem a bankoknak, mert ezek mind egy tőről fakadnak és a céljuk is közös, pontosabban az, hogy kiszolgáltatva tegyenek bennünket, és birkaként kezelhessenek, uralkodhassanak rajtunk.

A hatalomnak az az érdeke, hogy 4 évente egyszer eszméletlen mennyiségű hazugságokkal, félrevezetésekkel meggyőzzenek bennünket arról, hogy értünk vannak pedig a mi megkérdezésünk nélkül, hozzák a törvényeket, hogy még jobban kiszolgáltatva legyünk, hogy tőlük várjuk a megoldást, hogy megalázhassanak, hogy élősködjenek és uralkodhassanak rajtunk. Ők nem adnak soha senkinek semmit, csak elvesznek, és egyre többet. Amikor adnak akkor az az érdekeiket szolgálja, amelyet később nekünk kell majd többszörösen megfizetnünk.

Ha felismerted, hogy a hazugságok évtizedeket vettek el az életedből amit nem pótol senki, akkor az alanyi jogon járó jövedelemhez nincs szükséged másra, mint regisztrálni a magyar apostoli királyság honlapján.

Ha tetszett , kérlek oszd meg minél több emberrel, hogy elérjük a megfelelő létszámot, támogassuk a magyar apostoli királyságot, hogy véget vessünk ennek a nyakukra telepedett élősködő, kifosztó, hazudozó rendszereknek, amely tudatosan tesz tönkre bennünket a mi megkérdezésünk nélkül.

A problémák gyökere nem csupán politikai és gazdasági szinten zajlik, hanem vallási szinten egyaránt. További részletek itt>>

A SZENT KORONA TÖRVÉNY KIMONDJA


MAGYARORSZÁG ÖRÖKKÉ SZABAD!!

Magyarországon, magyar embereknek magyar emberek által, magyar érdekeknek megfelelő törvények szülessenek!!

A SZENTKORONA ALKOTMÁNYA KIMONDJA:

  • MINDEN JOG ÉS TULAJDONFORRÁS: A SZENT KORONA
  • Magyarország területén minden ami a földön, föld alatt, és a föld felett található a szent korona soha el nem idegeníthető tulajdonát képezi!!
  • A birtokos jogokat ami ez esetben megeggyezik a tulajdonjogokkal el nem herdálható!

TEHÁT, HOGY ÉRTSÜK, JELZÁLOGGAL TERHELNI TILOS!!

A szent korona azáltal válik mindenek felettivé, hogy a gyakorlatban a közjogot alkotó törvények mindenek felettivé váltak!!

Ez azt is jelenti, hogy védelmezője ellen senki sem léphet fel, még maga a király sem!!

A szent koronát illeti a hatalom teljessége s ezért van az tagjainak a király, és a nemzet egyike sem törhet a szent korona hatalmára, azaz tejhatalomra!!

Nem lehet vele senki sem egyenrangú, a király a korlátozott hatalmát csak addig tarthatja meg, míg nem fordul szembe a főhatalom alanyával, a szent koronával!!


A KIRÁLY SEM, A NEMZET SEM HATÁROZHATJA MEG A SZENT KORONÁHOZ VALÓ VISZONYÁT!


A SZENT KORONA ALKOTMÁNYA KIMONDJA:

  • JAVAINK AZ ORSZÁGON KÍVÜL NE ADASSÉK!!
  • Ha valami már az országon kívül eladásra került, azt a magyarok visszaválthassák!!
  • Pénzverők, hivatalnokok, vámosok, országunk nemesei legyenek!!
  • Izmaeliták és zsidok ne lehessenek!!
  • A kötelezettségek, és jogok tekintetében a szent korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez.
  • Minden magyar érték szellemi és anyagi a természet és a magyarság érdekeit kell, hogy szolgálja!!
  • Mindazon vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a szent korona alkotmányát, nem csak hogy joga, hanem kötelessége a szent korona tagjának ellentmondani, ellenállni mindörökké!!

Ez az ellenállási záradékban foglaltak szerint örökérvényű jogunk, 1222-től a mai napig érvényes, HATÁLYTALANÍTHATATLAN!!

Aki hatálytalanítani akarná az alkotmánysértés követ el!!

Méghozzá az 1000 éves aranybulla alkotmányát sérti meg, ami hazaárulásnak minősül!! JUTALMA 30 ÉV FEGYHÁZ!!

A szent koronát a jelenlegi rendszer is elismeri.

Részlet a jelenlegi alaptörvényből:


 "Tiszteletben tartjuk történelmi alkotmányunk vívmányait és a szent koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát, és nemzeti egységét."

MAGYARORSZÁG NEM CSAK KIRÁLYSÁG, HANEM APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG VOLT ...ÉS MÉG MA IS AZ!!

AZ "APOSTOL" AZT JELENTI: KRISZTUS JOGÚ!! A KRISZTUS: MEGVILÁGOSODOTT, FELÉBREDT!

(A NÉPEK KRISZTUSA MAGYARORSZÁG!)

Az apostoli jelző magasabb rangú a pápaságnál, tehát a mindenkori magyar királynak, aki a szent korona fennhatósága alatt irányította az országot, vétó joga volt a pápa választásnál is!!

(MOST MÁR KEZDJÜK SEJTENI, HOGY MIÉRT AKARJÁK EZT ELFELEJTETNI VELÜNK???)


Tehát legyünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk, hogy a szent korona országa vagyunk, hogy az alkotmányunk az aranybulla, és igenis követeljük ki azt, ami minket illet!!

A VEZETŐK, HA NEM ÚGY IRÁNYÍTJÁK AZ ORSZÁGOT, AHOGY AZ A NÉPNEK JÓ, AKKOR EL KELL ŐKET KERGETNI!! börtönbe zárni, az ellopott javakat visszahozatni az országba, és az arra hivatottak között szétosztani!!

A KIRÁLYSÁG NEM EGY KIZSÁKMÁNYOLÓ RENDSZER AMIT ELHITETTEK VELÜNK!!

Ha utána nézel mit nyújtott a magyarságnak a szakrális királyság, akkor ráébredsz, hogy nem a királyság hanem épp ez a mai rendszer a kizsákmányoló!!
A Köztársaság soha nem jött létre!!Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseidnek is!


Regisztráció: http://apostolimagyarkiralysag.hu/stk/registration.php

Egyéb információk: http://issuu.com/tempohirek


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.