Még mindig politikusoktól várod életed jobbra fordulását?


Amennyiben továbbra is pártok megoszthatnak akik a globális pénzhatalmi rendszert szolgálják és nem a hazájukat, addig soha nem lesz változás, csak kifosztás, kilátástalanság, gyűlöletkeltés és rajtunk élősködés a hazug médiájukkal együtt. 

Nem véletlen hazudják le történelmünket a mai napig, és nem véletlen vagyunk egyedülállóként szakrális királyság, szakrális jogrenddel és fizető eszközzel, aminek értelmét és lényegét próbálják kiforgatni, lehazudni a mai napig.

Magyarországot irányító sátáni szervezet úgy ült a nyakunkra és szolgál idegen érdekeket, hogy ezt a szentkorona alkotmánya nem engedélyezi. A szentkorona alkotmányát meg nem írhatja felül senki még a király sem. Mivel totálisan lebutították az embereket ezért fogalmuk sincs, hogy a megoldás a kezükben van és a jog A NÉPÉRT van, ami örök érvényű.

A Köztársaság soha nem jött létre, és az Apostoli Magyar Királyság hatálytalaníthatatlan ! Ezért  Magyarország államformája jogilag Királyság! A Köztársaság csak ezért működik még, mert diplomaták, és hivatalnokok tízezrei megjelenítik! A Királyságot eddig senki nem jelenítette meg ! Most ezt Borbély József Kormányzó megtette! 

A KIRÁLYSÁG NEM EGY KIZSÁKMÁNYOLÓ RENDSZER, MINT AMIT ELHITETTEK VELÜNK!!  EZ NEM AZ A KIRÁLYSÁG MINT MÁSHOL A VILÁGBAN!

Ha utána nézel mit nyújtott a magyarságnak a szakrális királyság, akkor ráébredsz, hogy nem a királyság hanem épp ez a mai rendszer a kizsákmányoló!!


Az apostoli magyar királyság, jogi értelemben egy másik állam!

Vannak törvényei, (rendeletek) aminek alapjául szolgál a történelmi alkotmány, ez adja a gerincét mindennek.

Nem mi hoztunk létre egy államot, hanem a jogaiba helyeztük vissza!

Mit jelent a jogaiba való visszahelyezés?

Azt, hogy egy elfeledett, nem alkalmazott törvényt, államot, módszert stb. visszahelyeztek valós "forgalomba", úgy, hogy arról értesítettük az embereket.

Létezik és élhetnek az eredendő jogaikkal, amit SOHA SENKI nem szüntetett meg.
Ebben az értelemben NEM az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG jött létre egy államban, a Maggyar köztársaságban, HANEM az Apostoli Magyar királyságban jött létre 1949-es ideiglenes alkotmány erőszakkal való elfogadtatásával egy KÖZTÁRSASÁG, amit erőszakkal tartottak fent!

1989-ben, amikor elkezdődött a rendszerváltás, ehhez a tényhez nem nyúltak!

Akkor sem amikor, már 1992-ben az Oroszok végleg elhagyták Magyarországot, vagyis automatikusan megszűnt az a kényszerhelyzet, hogy működnie kellene a köztársaságnak. Hiszen az aki létre hozta már maga sem regnált az országban.

JÓL TUDTÁK EZT az akkoriban regnáló parlamenti MAFFIÓZÓK is ekkor írásban rögzítették, hogy majd egyszer csak ezt rendbe teszik.

NEM NYÚLTAK SEMMIHEZ 2011-ig, amikor is megszületett egy torzszülött, a híres Alaptörvény amit minden média hibásan Alkotmánynak hívott a félrevezetés okán.

( az elején írja, hogy az 1949. évi xx. törvény nem tartja legitimnek, majd a végén pedig azt írja, hogy az alaptörvényt 1949. évi XX. törvény alapján hozták létre, ez önmagában is vicces)


MIT JELENT AZ ALKOTMÁNY:

"Alkotmány alatt általában a társadalom működésével kapcsolatos érdekek és célok, az állam belső szabályozására és külkapcsolatára vonatkozó alapelvek, a jogforrási rangsor csúcsán elhelyezkedő, egy alaptörvényben megjelenő összességét értjük."

MI AZ ALAPTÖRVÉNY?

"Alaptörvény mint jogi fogalom a jogszabályok hierarchiájában az alkotmány után a legfőbb jogszabályt jelenti" VAGYIS AZ ALAPTÖRVÉNY AZ NEM ALKOTMÁNY!!!

Mivel SENKI nem csinált új alkotmányt, ezért az eredeti Alkotmányunk a MAI NAPIG ÉL! ahogy A királyság Államforma is, ahol jelenleg a KIRÁLY A NÉP!

Hiába szavaztatott bennünket több tíz éven keresztül egy JOGSZERŰEN SOHA LÉTRE NEM JÖTT ÁLLAM vezetés.

Szavaztak jobbra, balra több millióan. Eleve ahhoz sem volt joguk, hogy szavaztassanak. Ezt hívják úgy, hogy JOGTALANSÁG JOGOT NEM ALAPÍT!

Ezt minimum 24 éve már nagyon tudatosan elhallgatják előlünk.

EZ AZ EGYIK LEGNAGYOBB BŰNÜK!! Azoknak a civil mozgalmaknak és
pártoknak, vezetőknek, akik nemzetinek mondják magukat, hogy ezt nem mondják ki, pedig ez a minimum! Ebben van előrébb az Apostoli Magyar Királyság, hogy MI KI MERJÜK MONDANI, de nem csak mondjuk TESSZÜK IS!


Mit is jelent ez ebben a felfogásban?

Te aki most olvasol és Magyar állampolgárnak hiszed magad, TUDD!

Nem vagy a Köztársaság állampolgára! Soha nem is voltál!
Jogilag legalább is soha! Azok az igazolványok, jogosítványok,
egyéb hivatalos okiratok egyáltalán nem érvényesek rád!

Innen kezd érdekes lenni, hogy vajon amit Te az igazolványoddal tanúsítottál,  szerződések és egyebek azok jogilag érvényesek-e? NEM!!!!!

Igen nagy naivitás kell ahhoz, hogy azt hidd, hogyha te írsz, egy illegitim állam által fenntartott rendszerben, egy Apostoli Magyar Királyságról szóló rendeletről, azt ők csak úgy elfogadják. NEM FOGADJÁK!!

VISZONT PONTOSAN ISMERIK  a rendszerük rákfenéjét, azt hogy ők soha nem jöttek létre jogilag.


Mivel közben az uradalmuk annyira megnőtt, hogy a jó dolgukban csak törvény hátára törvényt hoznak, ezért azt be kell velük tartatni, mint amikor a rosszalkodó gyerekkel feltakaríttatják az általa létrehozott káoszt.

Mi megtaláltuk nem egy-két olyan törvényüket, amitől ők a falat verdesik.

Ha azt nekik be kell tartani, akkor bizony ott van VÉGÜK!!

NEKTEK EGY VALAMIT KELL nagyon tudni, hogy az a jog, mit ők alkalmaznak az egy ILLEGITIM ÁLLAM játékszabályai, aminek TI NEM vagytok a részesei, csak addig amíg ELFOGADJÁTOK, hogy a Köztársaságban éltek!

Amint rájössz, hogy az Apostoli Magyar Királyság állampolgára vagy, FELSZABADULSZ! ÉRTED MÁR!!!!!!!

Nem kell PSZÁF engedély egy másik államban létrejött banknak, ( Szent Korona Banknak), mert semmi köze a köztársasághoz!

A rendőrnek a NAV-nak, bankoknak, a közüzemeknek, végrehajtónak stb..nincs hatáskörük arra nézve, hogy elbírálja egy másik államban működő bank létét, vagy nem létét! Még csak nem is bírálhatja!

Viszont ha vélt tartozásod van a Köztársaságban, akkor kötelessége a hatóságoknak az ott hozott törvények alapján devizában levenni a tartozásukat a számládról, mert Te ilyen értelemben devizakülföldinek számítasz a köztársaságban! ÉRTED MÁR!!

Mivel Te alanyi jogodon kapsz Stk-t minden hónapban, sőt az Apostoli Magyar Királyság garanciát vállalt arra, hogy kifizeti a tartozásodat, nincs más dolguk csak annyi, hogy a törvényeiket betartva leveszik a pénzt a Szentkorona Bankban vezetett számládról, amit az Apostoli Magyar Királyság kifizet neki devizában vagyis Szentkoronában!

ÉRTED MÁR!!!

Miért csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz?


  • Mert egy illegitim, érvénytelen alaptörvény van Magyarországon és egy magánhatalomnak adózunk.
  • Mert többé nem leszel egyedül és kiszolgáltatva az illegitim hatalomnak a problémáiddal, mert egységben az erő és egy komoly szakértelemmel rendelkező csoport áll mögötted.
  • Mert azok akik nem foglalkoznak a TE PROBLÉMÁDDAL és továbbra is az illegitim törvények alapján bíráskodnak fölötted, azok felkerülnek egy listára és komoly következményekre számíthatnak.
  • Mert hamarosan megismerhetsz egy konkrét cselekvési tervet, ahol VÉGRE a nép fog alkotmányozni és nem az idegen érdekeket képviselő jött ment illegitim társaság.
  • Mert különben esélyünk sincs megvédeni hazánkat, a további kifosztást és a gyermekeink jövőjét. 
  • Mert nem kell tüntetni és felforgatni semmit a jogrendszerűnk értünk van és nem a hatalomért.További részletek: http://napitema.blogspot.hu/2016/12/harom-szoval-megallithato-minden.htmlNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.