Mindig valakik meg akarnak védeni és mégis az eredmény az, hogy teljesen szét verték hazánkat!

Hogyan véd meg minket az USA a NATO az EU és vajon kitől? Egyre nyilvánvalóbb, hogy ők elsősorban saját magukat szeretnék megvédeni, az emberekkel szemben. Mert ez a sátáni módszer amit Oroszországgal szemben tesznek, nagyon átlátható aljasság és nagyon bűzlik. Különösen azért, mert  a valódi gyilkosokról egy szó nem esik soha, pedig pont ők teremtik meg a káoszt az egész földbolygón, hogy majd megmentőként feltüntetve magukat rá telepedjenek a kiszemelt nemzetre, hogy megalázhassák és kifoszthassák.  Egyetlen, egy uniós országban élő ember sem akarhat háborút Oroszországgal szemben, kivéve a SÁTÁNI hatalmat, akik majd minket fognak feláldozni, saját globális hazugságuk megvédéséhez.
DE NÉZZÜK, HOGYAN IS MŰKÖDIK A NATO?
Ma már pontosan tudjuk, hogy a sátáni kifosztó rendszer  a csőd szélére sodorta az emberiséget és most bármit megtesznek, akár egy háború kirobbantását is, hogy a hazugságokat és hatalmukat a médiájukkal és vallási dogmájukkal együtt, megvédhessék.


IDEJE ÉBREDNI, mert a  tények megrázóak, 26 MILLIÓ ÁLDOZAT 1945 ÓTA USA és a NATO 1945 óta folytatott sok ország ellen. Mennyi gyermek maradt árván az ő "demokrácia" exportjuk és "demokratikus" bombáik miatt a világban. 

Az USA és NATO háborús bűnei 1945 óta. A civil halottak száma 26 millióra becsülik. Kína 1945/1946 - Korea 1950/1953 - Kína 1950/1953 - Guatemala 1954 - Indonézia 1958 - Kuba 1959/1960 - Guatemala 1960 - A Belga Kongó 1964-ben - Guatemala 1964 - Dominikai Köztársaság 1965/1966 - Peru 1965 - Laosz 1964/1973 - Vietnam 1961/1973 - Kambodzsa 1969/1970 - Guatemala 1967/1969 - Libanon 1982/1984 - Grenada 1983/1984 - Líbia 1986 - El Salvador 1981/1992 - Nicaragua 1981/1990 - Irán 1987/1988 - Líbia 1989 - Panama 1989/1990 - Irak, 1991 - Szomália, 1992/1994 - Bosznia-1995 - Irán, 1998 - Szudán 1998 - Avganestan 1998 - Szerbia 1999 - Avganestan 2001 - Irak, 2003 - Líbia 2011 Szíria, Egyiptom, Pakisztán, Palesztina, Ukrajna, stb...stb..

A PROBLÉMÁK GYÖKERE!


A problémák gyökere nem csupán politikai szinten zajlik, hanem vallási dogmák szintjén is ami szoros összefüggésben van egymással. Ennek A GLOBÁLIS dogma rendszernek egy célja van, hogy kifoszthassanak, bűntudatba tarthassanak és ha kell felhasználhassanak egymás legyilkolására. Ezt a rendszert hívják  demokráciának! 

Hogyan lehet megfélemlíteni, befogni embereket gyilkolásra, megosztásra és egymás megalázására!

Bármennyire is meglepő de itt jön képbe a vallás szerepe! Nem véletlen írták át a BIBLIÁT több tucat alkalommal, persze saját dogmájuknak megfelelően, nem véletlen hazudják le a karma törvényét a mai napig, ami egyébként a legfontosabb tudnivaló lenne minden ember számára, és nem véletlen hazudják le Jézus tanításainak több mint 98%-át, mert különben ez a sátáni hatalom nem tudná felhasználni az embereket egymás ellen és egymás legyilkolására.

Pontosabban fogalmazva aki ezt teszi saját magát gyilkolja le!! Jézus: "Aki fegyvert fog, fegyver által vész el..", ha nem ebben az életben akkor a következőben. A karma, vagy ok és okozat az univerzum törvénye, minden hatalom alá van rendelve és ez nem hit kérdése, hanem tény. Ki mit tesz másokkal azt fogja kapni.

Az emberek nem tudják, mitől betegek, mitől van bűntudatuk, mitől van félelmük, mitől rettegnek. A válasz az ok és okozat, vagyis az ok mi vagyunk!

Jézus szembe ment minden törvénnyel mert tudta, hogy nem a szerető Istentől származnak. Például:"Eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást". "Döntsük már el rabbi én vagyok a szombatért vagy a szombat van én értem, én vagyok a világért vagy a világ van én értem, stb...stb...".


Hol beszél Jézus a karmáról? Például, amikor bizonygatták tanítványai, hogy ők Ábrahámtól származnak, akkor azt mondta: "Mielőtt Ábrahám volt, én vagyok".

A KERESZTÉNYSÉG HALLANI SEM AKAR TÖBBEK KÖZÖTT A KARMÁRÓL, PEDIG OTT VAN A SAJÁT KÖNYVÜKBEN!

Nézzük a 10 parancsolatot, amellyel bűntudatba tartanak bennünket ! 
A 10 parancsolatból már ki is vettek egyet, majd egy másikat ketté vágtak, hogy meglegyen a tíz, ezt azért merték megtenni mert ők kreálták és köze nincs a teremtő, szerető Istennek.

Sőt Mózes lejött a hegyről a 10 parancsolattal, és azonnal gyilkolásba kezdett, azért merte megtenni, mert aki írta az fölül is írhatja. A törvény nem tudása meg nem mentesít.

Jézus ezért mondta:"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

MI TÖRTÉNIK MA? AZOK MONDJÁK MEG A TUTIT, AKIK GYILKOLNAK, MEGALÁZNAK ÉS NEMZETEKET FOSZTANAK KI!

Csakhogy van karma, ok és okozat törvény és a sátán hatalma itt ér véget, ha ezt végre tudomásul vennék az emberek. A sátánt mi éltessük, pontosabban a tudatlanságunkkal, besétálunk a csapdájukba.

A sátáni hatalom többet között a félelemkeltéssel éri el céljait, mert az emberek a múlandóságtól való félelemmel azonosultak, félelemben élnek, és rettegnek mindentől. A hatalom, mint az USA  az EU és a NATO nem az emberek érdekeit képviselte soha, hanem saját hazugságuk és hatalmuk megtartását. Ők a hatalmuk elvesztésétől rettegnek. 


Jöttek nekünk a vallási dogmák, ahol vizet isznak és bórt prédikálnak!

Péter trónja? Jézus az eredeti írások szerint nem azt mondta, hogy rád építem az én anyaszentegyházamat, hanem azt, hogy Péter rád egy egyház épül. Péter elárulta Jézust, többször is és még a halálában sem azonosult vele  fordított keresztre feszítette magát ami a sátán szimbóluma! 

Jézus mondott mást is Péternek: Távozz tőlem, Sátán, botránkoztatsz engem, mert nem az Isten szerint gondolkozol, hanem az emberek szerint.” (Mt 16,21-23)

Tehát a vallás eleve a 10 parancsolatra épül, és Mózes Istenére, amihez semmi közünk sem nekünk sem Jézusnak. Először az Apostoli Magyar Királyságot szét kellett verni, mert a szentkorona vétó joggal rendelkezett a pápa választásnál. Nem véletlen hazudják le történelmünket a mai napig!! 


Máté 23:
14. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek.

15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.

27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.

A hatalom képviselői a megtévesztés mesterei, ezért beszélnek, békéről, fejlődésről, demokráciáról, jó létről, gazdasági növekedésről, hogy kómában tarthassák az embereket, miközben körbe gyilkoltatták az egész földbolygót a kereszténységgel karöltve Jézus nevében, eszméletlen mennyiségű embert gyilkoltak le. 

Egyértelmű hogy a hatalomnak a pusztítás semmit nem jelent, ha ez veszélyt jelent a számára, függetlenül attól hogy ez politikai vagy vallási hatalom.

A legmegdöbbentőbb az, hogy a birkacsorda még mindig ezektől várja a megmentést.  
Hat(alom) 666! 

Jézus nem váltott meg senkit, legalább a saját könyvükből ne hazudnának. 
Ők találták ki, hogy oda menjél és elmond a bűneidet, megalázd magad egy másik bűnös alaknak.

Jézus azt mondta "Én vagyok az út, az igazság és az élet és aki engem követ ugyan oda eljuthat ahová én".  Egy szóval nem mondta soha, sehol, hogy bárkit megváltott !! 
NINCS INGYEN EBÉD!!!!
Sőt azért verte szét a templomban a galambárusokat, mert a bűnbocsánatot galambokért adták, és ez így van ma is. Nálunk meg a gyónás van ami ugyan az! 

Ez a kereszténység  rémálma, pedig ez is benne van a könyvükben.

ApCsel 17:24 Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.

zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan. Akkor miért kerestetik az Isten ha bennünk van? Hát azért, hogy kifele utazzál és soha ne találd meg azt aki te vagy. Tehát ebből következik, hogy nem csak Jézus az Isten fia, hanem mi mindannyian az Ő gyermekei vagyunk. Jézus egy "sima" emberként született, mint mi mindannyian, csak Jézus felismerte, és szembe ment a vallási dogmákkal, hogy Ő és az atya egy, ezért feszítették föl.

És nem azért mert nem tudta volna megmenteni magát, hiszen többször tűnt el még zárt ajtók mögül is, hanem azért hogy példát mutasson. 

Minden embernek elsősorban saját érdeke, hogy kiszálljon a mocsárból, amiben tudatosan tartják az emberiséget!. Csak felülemelkedve látja az ember azt a mocsarat, amiben szenvednek az emberek, ha benne ragadsz csak vergődsz benne és esélyed sincs meglátni a valóságot! Jézus: "Add meg a császárnak ami a császáré és Istennek ami az Istené".

Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez, hiába beszélnek róla, és hiába olvassa valaki naponta a bibliát: http://napitema.blogspot.hu/2014/05/nem-rabszolgaknak-lettunk-teremtve.htmlNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.