Hogyan juthatunk hozzá a havi 400.000 Ft-nak megfelelő alapjövedelemhez?

Az Amerikai Egyesült Államok és az Apostoli Magyar Királyság titkosszolgálatainak összehangolt akcióinak eredményeként az Orbán-kormány is megbukott. Figyelemmel a közelgő október 23.-i nemzeti ünnepre is, kérjük mindenki őrizze meg nyugalmát, lehetőleg az ünnepekben maradjanak otthon, illetve kerüljék az „állami rendezvények” helyszíneit, mivel ismét provokáció várható, mert csak egy esetleges zavargások menthetnék meg a bukott Orbán-kormányt a távozástól, ha bevezethetnék a rendkívüli állapotot. Mindenki, aki utcára hívja az embereket, az illegitim 3. Magyar köztársaság regnálásának elhúzódását segíti elő. Hogy Orbán megbukott, az nem jelenti azt, hogy visszakerülhetnek kormányra a nem fideszes kommunisták, vagy hatalomra kerülhetnek a fideszes jobbikosok, vagy a különböző liberálisok.

Azzal, hogy az USA hivatalos állami diplomáciai fellépéssel dekonspirálta a Magyar köztársaság egyik fő hivatalának szinte teljes vezetői állományát, tulajdonképpen a teljes fidesz kormányt buktatta be, mivel Vida Ildikó a külső ellenség nélkül maradt Orbán Viktor miniszterelnök személyén túl a miniszterelnök legfőbb belső ellenségének számító Simicska Lajoshoz is köthető. Azt ne gondolja senki, hogy az Egyesült Államok úgy vádolta meg a Magyar köztársaság kormányát, hogy arra nincsenek bizonyítékai. Hiába menekül Szijjártó abba az irányba, hogy követeli a bizonyítékokat, teljesen helyén való az amerikaiak azon álláspontja, hogy a bizonyítékok a Magyar Kormánynak is rendelkezésére állnak, illetve nem csak eszközeik vannak meg azok beszerzésére, hanem a kötelezettségük is. Egyébként az amerikai titkosszolgálatok hírszerzőinek sem kellett mást tenniük ahhoz, hogy Vida Ildikó és vele együtt a NAV lebukjon, mint beírni a nevét a google-be: https://www.google.hu/search?q=vida+ildik%C3%B3+nav&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=_19BVLaYF7Ct8wfA6IDYBw#rls=org.mozilla:hu:official&channel=nts&q=vida+ildik%C3%B3+nav+tempo+p%C3%A1rt , és rögtön előkerülnek a bizonyítékok, hogy a Kormányzó pártja tárta fel a Kaya Ibrahimok (fidesz oligarcha) törvénysértéseit.

Az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyeréséig, azaz a hatalomátvételig továbbra is érvényben van a Statárium (http://issuu.com/tempohirek/docs/felh__v__s_a_btk).

A hatalomátvétel folyamata elhúzódhat, ha követitek az utasításainkat, a folyamat felgyorsul, és a lakosság biztonságban marad, gyorsabban be tudjuk vezetni az új elektronikus világpénzt, a Szentkoronát (www.apostolimagyarkiralysag.hu/stk), hogy tudjuk folyósítani a havi 400.000 Ft-nak megfelelő alapjövedelmet, ezzel megakadályozva az éhséglázadást és a polgárháborút Magyarországon, elősegítve a világbéke megteremtését.

József Borbély
Kormányzói KözleményFELHÍVÁS A NEMZETHEZ!
Regisztráció: http://szentkoronabankinfo.hu


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.