Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?


Akik az egységből ki lettek választva, azok a fél(elem) világában élnek. A félelem, a gyűlölet és a gyarmatosítás világát képviselő Istenség az meg nem azonos a Teremtő Istennel. Olyan sátáni szervezet RABOLJA és élősködik HAZÁNKON, és a világ NEMZETEIN, akik a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és mások kifosztására lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Jézus NEM VOLT, ÁLSZENT, SEM NÁCI, SEM HAZUG és világosan beszélt:"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító Káin és Ábel életmodell amit orosz segédlettel és diktatúrával ránk kényszerítettek, SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK, és szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus, kapitalizmus stb..) AMI EZT A MOCSKOT MEGMENTI. Erre épül a vallás, a politika és minden intézmény.

Nem véletlen  hazudják le történelmünket, ami szöges ellentéte a Káin és Ábel életmodellnek, NEM VÉLETLEN KUSSOL A VATIKÁN, hogy egyedülálló nemzetként Apostoli Magyar Királyság vagyunk, nem véletlen tépték darabokra hazánkat, és nem véletlen támogatnak egy olyan keresztény dogmát amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak, sem a teremtő Istennek. Mi közünk nekünk a gyilkoltató, gyarmatosító Mózes Istenéhez? Mi köze a szeretet Istenének a gyilkoláshoz? Semmi!! Azért van szorosan összefonódva a vallás és a politika, hogy tovább hülyíthessék az egész emberiséget, bűntudatban tarthassanak, megalázhassanak és kifoszthassanak egy általuk odarakott bábkormány segítségével, akit a lebutított birkacsorda szavaz majd meg újból és újból a saját vesztére.


Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez. 
Részletek>>Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Magyarország küldetése nem a megosztó pártok cserélgetése, a tét az emberiség megmaradása.

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Fashion Womens Long Sleeve Loose Blouse Casual Shirt Summer Chiffon Tops T-Shirt

Fashion Womens Long Sleeve Loose Blouse Casual Shirt Summer Chiffon Tops T-Shirt
Fashion Womens Long Sleeve Loose Blouse Casual Shirt Summer Chiffon Tops T-Shirt