Gyurcsány idegen segítséggel akarja Magyarországot megszerezni!

Gyurcsány amerikai és más külföldi diplomatákkal találkozott.

A liberálisok a magyar kormány politikája ellen biztatják az EU vezetőit, lépéseket sürgetnek a magyar kormány ellen. Nem vagyunk az Orbán-kormány barátai, de mindennek van határa. Gyurcsány piszkos, tisztességtelen politikát folytat. Itthon nem tudja az embereket meggyőzni, idegen segítséggel akarja Magyarországot megszerezni. Ne engedjük!

"A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Magyarország régen volt ekkora nagy bajban és 35 éve nem volt nemzetközileg ennyire elszigetelve, mint most. Erről Gyurcsány Ferenc pártelnök beszélt, miután a DK elnökségi tagjaival együtt diplomatákkal találkozott a Parlamentben. ...Arra is kitért, hogy a Demokratikus Koalíció csütörtökön Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság új elnökéhez fordult. A DK EP-képviselői azt javasolták, hogy azokban az esetekben, amikor felmerül a korrupció gyanúja, korlátozzák a magyar kormány jogát, hogy szabadon dönthessen az uniós forrásokról. Meglátásuk szerint ugyanis ha semmi nem változik, akkor Magyarország elveszítheti az összes európai uniós forrást - jelentette ki.
..A találkozón a Demokratikus Koalíció tájékoztatása szerint 17 ország diplomatái vettek részt, több európai uniós állam mellett Kanada, az Egyesült Államok és Albánia is képviseltette magát. A DK elnökségéből Vadai Ágnes, Kerék-Bárczy Szabolcs és Kakuk György is ott volt a beszélgetésen."

Forrás: 2014. október 30. MTI

Mi szavunk:

Gyurcsány és csapata a legszemetebb liberális társaság. Ki hallott már arról, hogy a francia, a német, vagy akármelyik európai ellenzék az EU-nál lépne fel saját országának kormánya ellen? A belpolitikai csatát itthon kell megvívni. Az itteni választókat kell meggyőzni. Gyurcsány és csapata egyszer már elsikkasztotta ezt az országot. Nem akarjuk, hogy újra ez történjék.Ezért támadja a liberális társaság Magyarországot!

A globalizmustól szenved az egész világ, ezt a pénzzel, a gyűlöletkeltéssel, a félelemmel, a létbizonytalansággal tudják fenntartani!

Eszközei: a kereskedelmi liberalizáció, az adóságcsabda, pénzintézeti hatalom átvétel, média és egészségügy uralma és a liberális eszme elterjesztése stb..

A globalizmusnak egyetlen ellenszere van és ez a szentkorona alkotmánya, nem véletlenül akarják Magyarországot ekkora erővel elpusztítani, mert tudják, hogy a szentkoronatan ha újra föltámad, akkor a globalizmus összeomlik.

A szentkoronatan mögött a Jó Isten áll, a globalizmus mögött meg a sátán, ennek a harca folyik ma a világon.

A globalizmus célja, a kultura, történelmi hagyományok, teljes megsemmisítése, hogy a fogyasztói társadalmat úgy irányíthassák ahogyan akarják.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.