Mennyibe kerül nekünk az Európai unió!


Amit ma demokráciának neveznek annak semmi köze a NÉPURALOMHOZ! 
Ez egy KÁIN és ÁBEL modell ami a megosztásra, gyűlöletkeltésre, kifosztásra és rajtunk élősködésre lett kitalálva. Ettől a rendszertől szenved az egész emberiség és mégis ettől várják a megoldást. SOHA NEM LESZ! Itt az ideje, hogy hülyítések helyett, éljünk jogainkkal, egyedülálló rendszerünkkel, ami valóban NÉPURALMAT jelent és hatálytalaníthatatlan. Így megszabadulunk A HAZAÁRULÓ, MEGOSZTÓ, GYŰLÖLETKELTŐ, HAZUG POLITIKAI ELITTŐL, a nemzet ellenes törvényektől, a hazug történelem oktatástól, a korrupciótól és a kifosztó pénzügyi rendszerektől. 

Milyen demokrácia az, ahol a tolvajok, hazaárulók, ingyen élősködők, ugyanolyan szavazati jogokkal rendelkezhetnek egy országon belül a jövőt illetően, mint a becsületes hazáját szerető, adózó állampolgárok? Ha beteszünk egy rókát a tyúkok közé, ott rend lesz vagy káosz és pusztulás?  Milyen demokrácia az, ahol a hatalom legfontosabb eszköze, a megosztás, a gyűlöletkeltés, a történelem hamisítás, a hazugságok, a káosz teremtés, hogy így szerezzenek hatalmat és élősködhessenek rajtunk?
Vajon ez kinek a demokráciája, a hatalomnak vagy a népnek?


EL KELL DÖNTENÜNK, ÁLLATI TÁRSADALMAT ÉS KÁOSZT TEREMTÜNK VAGY EMBERI TÁRSADALMAT ÉPÍTÜNK!Azért mert egyesek a megosztásra, a gyűlöletre, a pusztításra, a mások kifosztására lettek teremtve, és szekértáborukat elnevezték IGAZSÁGNAK, meg demokráciának, ettől még ez egy kettős mércére épülő, hazug, ÁLSZENT, sátáni szervezet, AMINEK SEMMI KÖZE A DEMOKRÁCIÁHOZ, (NÉPURALOMHOZ), SEM AZ IGAZSÁGHOZ! 

Arról már fogalmuk sincs legtöbb embernek, hogy miért van ennyi elmebeteg, félelemben, depresszióban, és mindenféle betegségekben szenvedő ember ezen a földbolygón, ami nem más mint tetteik következménye, ahol már sem az ószövetségi gyilkoltató Isten sem a pénzük nem segít rajtuk. 

Vannak dolgok amit nem lehet lefizetni, lehazudni, és megkerülni senkinek, akár tetszik akár nem. Részletek http://napitema.blogspot.hu/2016/04/milyen-demokracia-es-milyen-igazsagot.html
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Rendszer és értékrend váltás!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.