Köszönjük a demokráciát - Minden jó érzésű embernek kötelező tudni!

Hány millió áldozat kell még ahhoz, hogy ébredjünk?  Amit ma demokráciának hívnak annak semmi köze a népakarathoz, egymás anyagi kifosztására lett kitalálva.  Lételeme a kettős mérce, a gyűlöletkeltés, a megosztás, a káosz teremtés a gyarmatosítás és MÁSOK anyagi kifosztása akár vérontás árán is, EZ LÁTHATÓ MINDEN NAP, szerte a világban.

Vagyis a mai bevett rendszerünk jogi alapja gyilkosság, Káin megöli Ábelt, Romulusz megöli Rémuszt. Az erősebb kutya elv alapján, ezt gyakorolja ma a hatalom, persze MINDEZT a demokrácia jegyében.AZOK OSZTJÁK AZ ÉSZT, AKIK
KÖRBEGYILKOLTÁK AZ EGÉSZ FÖLDBOLYGÓT!

Az USA és NATO háborús bűnei 1945 óta. A civil halottak száma 26 millióra becsülik.


Egy amerikai történész Wester Tarpley szerint az Iszlám Állam (ISIS) nevezetű terrorszervezet az Amerikai Egyesült Államok titkos hadserege. A terrorszervezet vezetője Abu Bakr al-Bagdadi pedig John McCain amerikai szenátor közeli barátja!

Wester Tarpley történész az IRNA iráni hírügynökségnek tett nyilatkozatot az ügy kapcsán. A történész kifejtette, hogy az USA tovább pénzeli a globális terrorizmust, amit saját maga hozott létre. Korábban Tarpley már korábban is nyilatkozott az iráni hírcsatornának a Press televíziónak, hogy magát az ISIS terrorszervezetet az USA hozta létre, hogy legalizálhassa a Közel-Keleten és a későbbiekben Észak-Afrikában tett katonai beavatkozásait.


Wester Tarpley azt is elmondta, hogy az Amerikai Egyesült Államok nem közvetlenül nyújt segítséget a terrorszervezetnek, hanem térségi „szövetségesein”, donor országokon keresztül teszi. Az amerikai kormány szaúdiakkal üzletel és ez az üzlet a közel-keleti félnek jobban megéri, mint Amerikának. Cserébe az USA titkos rejtett záradékként egyes szervezetek anyagi támogatását kéri. Ezeken a „csatornákon” keresztül jut el amerikai pénz bizonyos terrorszervezetekhez, legfőképpen az ISIS-hez! Az USA fő donorjai Abdul Rahman al-Faiszal szaúdi herceg, valamint Szaúd Arábia volt amerikai nagykövete.
Az Amerikai Egyesült Államok, ha le akart volna számolni ezzel a terror szervezettel, már rég megtehette volna, de nem akar. Csupán annyit kellene tennie az USA-nak, hogy egy bizonyos ultimátumot fogalmaz meg Szaúd Arábia számára. Ebben az állna, hogy az USA azt követeli, hogy a szaúdiak hagyjanak fel a térség a térségben lévő terrorizmus támogatásával. Továbbá, ha a Fehér Ház fel akarná számoltatni a globális terrorizmust, akkor első sorban a szíriai kormányt kellene, hogy támogassa, a terrorizmus elleni harcban. Ez így lenne legális!
Wester Tarpley szerint ennek ellenére azt lehet tapasztalni, hogy az amerikaiak szíriai kormánycsapatokat bombáznak, amennyiben ők jelentős eredményeket érnek el a terroristák elleni harcban.Az USA rendszeres tárgyalásai al-Kaida vezetőkkel. 
A saját lakossága ellen évtizedek óta folytatott és a „szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehérház finanszírozza és tervezi meg, erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A Gladio néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby „jelentős hadműveletnek" nevezi.


KIK TEREMTIK A KÁOSZT ÉS A PUSZTULÁST!


KÖSZÖNJÜK AZ USA-NAK ÉS AZ EU-NAK A DEMOKRÁCIÁT!

Donyeck!JÓ LENNE VÉGRE FELFOGNI!Nem a magyar jogrend tette tönkre hazánkat és az egész világot, erkölcsi, szellemi és vallási szinten, hanem a hazugságra és gyarmatosításra épülő ....izmusok ÉS VALLÁSI dogma rendszerek, amivel lefödték a szentkorona jogrendet.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.