Köszönjük a demokráciát - Minden jó érzésű embernek kötelező tudni!

Hány millió áldozat kell még ahhoz, hogy ébredjünk?  Amit ma demokráciának hívnak annak semmi köze a népakarathoz, egymás anyagi kifosztására lett kitalálva.  Lételeme a kettős mérce, a gyűlöletkeltés, a megosztás, a káosz teremtés a gyarmatosítás és MÁSOK anyagi kifosztása akár vérontás árán is, EZ LÁTHATÓ MINDEN NAP, szerte a világban.

Vagyis a mai bevett rendszerünk jogi alapja gyilkosság, Káin megöli Ábelt, Romulusz megöli Rémuszt. Az erősebb kutya elv alapján, ezt gyakorolja ma a hatalom, persze MINDEZT a demokrácia jegyében.AZOK OSZTJÁK AZ ÉSZT, AKIK
KÖRBEGYILKOLTÁK AZ EGÉSZ FÖLDBOLYGÓT!

Az USA és NATO háborús bűnei 1945 óta. A civil halottak száma 26 millióra becsülik.


Egy amerikai történész Wester Tarpley szerint az Iszlám Állam (ISIS) nevezetű terrorszervezet az Amerikai Egyesült Államok titkos hadserege. A terrorszervezet vezetője Abu Bakr al-Bagdadi pedig John McCain amerikai szenátor közeli barátja!

Wester Tarpley történész az IRNA iráni hírügynökségnek tett nyilatkozatot az ügy kapcsán. A történész kifejtette, hogy az USA tovább pénzeli a globális terrorizmust, amit saját maga hozott létre. Korábban Tarpley már korábban is nyilatkozott az iráni hírcsatornának a Press televíziónak, hogy magát az ISIS terrorszervezetet az USA hozta létre, hogy legalizálhassa a Közel-Keleten és a későbbiekben Észak-Afrikában tett katonai beavatkozásait.


Wester Tarpley azt is elmondta, hogy az Amerikai Egyesült Államok nem közvetlenül nyújt segítséget a terrorszervezetnek, hanem térségi „szövetségesein”, donor országokon keresztül teszi. Az amerikai kormány szaúdiakkal üzletel és ez az üzlet a közel-keleti félnek jobban megéri, mint Amerikának. Cserébe az USA titkos rejtett záradékként egyes szervezetek anyagi támogatását kéri. Ezeken a „csatornákon” keresztül jut el amerikai pénz bizonyos terrorszervezetekhez, legfőképpen az ISIS-hez! Az USA fő donorjai Abdul Rahman al-Faiszal szaúdi herceg, valamint Szaúd Arábia volt amerikai nagykövete.
Az Amerikai Egyesült Államok, ha le akart volna számolni ezzel a terror szervezettel, már rég megtehette volna, de nem akar. Csupán annyit kellene tennie az USA-nak, hogy egy bizonyos ultimátumot fogalmaz meg Szaúd Arábia számára. Ebben az állna, hogy az USA azt követeli, hogy a szaúdiak hagyjanak fel a térség a térségben lévő terrorizmus támogatásával. Továbbá, ha a Fehér Ház fel akarná számoltatni a globális terrorizmust, akkor első sorban a szíriai kormányt kellene, hogy támogassa, a terrorizmus elleni harcban. Ez így lenne legális!
Wester Tarpley szerint ennek ellenére azt lehet tapasztalni, hogy az amerikaiak szíriai kormánycsapatokat bombáznak, amennyiben ők jelentős eredményeket érnek el a terroristák elleni harcban.Az USA rendszeres tárgyalásai al-Kaida vezetőkkel. 
A saját lakossága ellen évtizedek óta folytatott és a „szélsőségesekre" fogott terrort valójában a Fehérház finanszírozza és tervezi meg, erősítették meg a kormány és a CIA vezető tisztviselői. A Gladio néven ismert kampányt a volt CIA vezető, Bill Colby „jelentős hadműveletnek" nevezi.


KIK TEREMTIK A KÁOSZT ÉS A PUSZTULÁST!


KÖSZÖNJÜK AZ USA-NAK ÉS AZ EU-NAK A DEMOKRÁCIÁT!

Donyeck!JÓ LENNE VÉGRE FELFOGNI!Nem a magyar jogrend tette tönkre hazánkat és az egész világot, erkölcsi, szellemi és vallási szinten, hanem a hazugságra és gyarmatosításra épülő ....izmusok ÉS VALLÁSI dogma rendszerek, amivel lefödték a szentkorona jogrendet.
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.