A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Nem véletlen hazudják le történelmünket, hála a se nem MAGYAR, se nem TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁNAK, ahol úgy gondolják a földi hatalommal kizárhatják a Szakrális Királyságunkat és a Teremtő Istent. Nem mindenki örül annak, hogy büszkék vagyunk a magyarságunkra, nyelvünkre különösen azok, akik Káin és Ábel szellemiségben irányítják a világot, amelynek értékrendje és éltető ereje, a megosztás, mások eltaposása, kihasználása, kifosztása, legyilkolása (Káin megöli Ábelt), amely szembe megy minden univerzális törvénnyel. Ez van ma ettől a SZERETET NÉLKÜLI életformától szenved az egész emberiség.

A magyar nyelv és jogrendszerűnk is a SZER(ETETRE) épül (Magor segíti Hunort) mint ahogyan az egész univerzum is SZERETETBŐL lett és az életről szól, nem pedig a pusztításról és mások eltaposásáról.

Nyelvünk magába hordozza, a magságot (az egységet), a tudást és a történelmünket is, bármennyire is próbálják eltaposni, kiforgatni, átpolarizálni, vagy egy hazug Isteni vallási dogmával alátámasztani igazukat azok, akik nagyobbak, okosabbak, gazdagabbak szeretnének lenni mint mások, de lelki értelemben valójában semmijük sincs.

Az egység (a magság) szétverését és az egységből való kiválasztást azt egy hazug, gyarmatosító, gyilkoltató Isten hajtotta végre, akit Jézus az ördög atyának nevezett. 

Így akik a pénz és hatalom világában el Káinosodtak azok az anyagba süllyedt FÉL(ELEM) világába kerültek, félnek az igazságtól, félnek a tetteik következményeitől, félnek a földi javaik és hatalmuk elvesztésétől.

SZERETET nélkül nincs élet, így a félelem világában élők, pénzel és földi javakkal, élvezetekkel, stb...,  próbálják pótolni a szeretet hiányát, csakhogy a múlandó értéktelen dolgok, nem pótolják a szeretet hiányát, így nem adnak lelki nyugalmat.

Ahol félelem az ÚR, ott a szeretetnek nyoma sincs(csak múlandó értékek és érdekek vannak), mert egyszerre két urat nem lehet szolgálni.

Azok akik vissza szeretnének térni az egységhez, a magsághoz, a szeretethez, a Teremtő Istenhez, azok nem tudják megkerülni azt a szót, hogy magyar.
Európai ősgén kutatás területén meg van a térkép, ami 35-40.000 éves, az a Kárpátmedencei magyarság, és a székelység hordozza. Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2014/05/osisegunk-paratlan-osnyelvunk.html

Franciaországban, nyelvészeti kutatás szerint keresték az ősnyelvet, és vizsgálták az összes élő és volt nyelvet.

68%-ban a magyar nyelv tartalmazza az ős gyököket, Türk nyelv 27%-ban, utána a Szanszkrit majd az Indiai 12% ban és a Germán Latin mindössze 5%-ban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !