A magyar Szent Korona Isten adománya volt, van és lesz a világ végezetéig!

Ha a Szent Korona jogrend Isteni értékrendet képvisel ami örök érvényű és amiről kussol a politika és azért, mert valóban népuralmat jelenti és amiből csak egy van az egész földbolygón és ami nem egy földi intézménnyel azonos, akkor hatalom milyen Istent, milyen demokráciát, milyen népakaratot, milyen Európai értékeket, és milyen igazságot képviselnek? Hol van itt népakarat? A 4 évente 5 perc ez nem demokrácia ezt úgy hívják ÁTVERÉS! Ettől a mocsoktól szenved az egész világ ami recseg, ropog!


Ma egy SÁTÁNI pénzrendszer uralkodik a földbolygón, az ember és Isten ellenes törvényeivel az őt kiszolgáló politikai pártokkal karöltve. 

Két történelmi alkotmány létezik, az egyik az angol a másik a magyar, a kettő között ég és föld a különbség, a föld az angol az ég a magyar. Az egyik az egymásból élésre épül, és folyik a vízcsapból is, a másik az egymásért élésre és le van hazudva, az egyik az egymás anyagi kifosztására és kamat hitelre, a másik az alanyi jogon járó jövedelemre és kamatmentes hitelre épül, az egyik az Isteni értékrendet képviseli a másik az ember és Isten ellenes mindenható tőkét, az egyik az igazságot képviseli a másik az ember által kreált jogszolgáltatást, az egyik a káoszt és gyarmatosítást a másik a békét. stb...stb...
Az a társadalom ahol nincsen Isten, ott nincs állandóság, ott kilehet mondani azt amit a legfelső bíróság is kimondott, Magyarországon nem igazság szolgáltatás folyik, hanem jogszolgáltatás.

Ott ahol az embereknek nincs igazsága, az nem emberhez méltó életet biztosít, mert nem ez a célja, hanem gyűlöletet, a megosztást, a káoszt és pusztulást. Ezzel  a rendszerrel nem embertársadalmat hozunk létre, hanem állat csordát, EZT HÍVJÁK MA DEMOKRÁCIÁNAK.

A szent korona eszme arra emlékeztet, hogy nem egy fogyasztói világban kell élnünk ami egymás kifosztásában testesül meg ÉS MEGÁLLÍTHATATLANUL saját magunk alatt vágjuk a fát, hanem az örökké valóságot kell megtanulnunk, amíg itt vagyunk a földön.

MIRE BIZTAT A SÁTÁNI HATALOM? A FOGYASZTÁSRA, SZEXRE, MUNKÁRA, PEDIG NEM EZÉRT LETTÜNK TEREMTVE!

A szent korona alkotmányát nem lehet hatályon kívül helyezni, éppen ezért a SÁTÁNI hatalom mindent elkövetett ennek elferdítésére, lejáratására, mellőzésére hogy az ő programját rá erőltesse az egész emberiségre, aminek a végeredménye a pusztulás az élet minden területén. 


Ha azt nézzük, hogy 1944 március 19-én jöttek a németek, utána pedig 1945 ben a szovjetek, akkor tudhatjuk, hogy mi megszállás alatt voltunk, és ezalatt az időszak alatt 1946 ban Köztársaságot kiáltanak ki, utána lesz a Rákosi féle, népköztársaság és ezzel jogfolytonosak vagyunk a mai napig, mert 1989 ben csak kikiáltják a köztársaságot de valójában NEM TÖRTÉNT MEG a jogfolytonosság visszaállítása. Egy volt megszállt országot rabolnak ki a mai napig, mindenféle bűncselekményekkel vádolva jogtalanul.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.