AKI VALÓBAN GYÖKERES VÁLTOZÁST AKAR AZ ÉLETÉBEN, AZ VELÜNK TART!

OLYAN VEZETŐK ÉLŐSKÖDNEK A NYAKUNKON, AKIK JOGILAG NEM IS TEHETNÉK BE A LÁBUKAT A MAGYAR PARLAMENTBE, NEM HOGY TÖRVÉNYT ALKOSSANAK! Először is ez az ország nem a magyar és nemzet ellenes élősködők tulajdona, hanem a Szent Korona tulajdona, ami örök érvényű és azoké akik felzárkóztak mögé!


Attól mert Károlyi Mihály és bandája, DIKTATÚRÁVAL kikiáltották az illegitim Köztársaságot A TÁRSADALOM megkérdezése nélkül, akinek köszönhetjük TRIANONT és hazaáruló utódjainak a mai napig tartó nemzetgyalázást és pusztítást, ettől még a Kárpátmedence tulajdonosa a magyar Szent Korona, ami örök érvényű és amit nem írhat felül senki, sem az USA sem az EU sem a PÁPA. LEHET BIZNISZELNI, RABOLNI EBBEN  AZ ORSZÁGBAN CSAK ÉPPEN ÉRVÉNYTELEN, AMIÉRT ELŐBB VAGY UTÓBB FELELNI KELL!

Mutassa meg bármelyik politikai elit legitimitását a szent korona jogrend figyelembevételével. Ha nem tudja akkor ILLEGITIM, álszent, hazaáruló élősködő. EZ ILYEN EGYSZERŰ, NINCS MIRŐL TÁRGYALNI, MERT MINDEN PROBLÉMÁNK GYÖKERE EZ, ENNEK ISSZUK A LEVÉT NEM CSAK A MAGYARSÁG, HANEM AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

TOVÁBBÁ EGY ILLEGITIM RENDSZER JOGOT NEM ALKOTHAT! AZ ILLEGITIM RENDSZERRE ÉS A FELSŐ HÁZ MEGSZÜNTETÉSÉRE AZÉRT VOLT SZÜKSÉG, hogy feltöltsék hazaárulókkal a magyar parlamentet, hogy kontroll nélkül ember és Isten ellenes törvényekkel megalázhassanak és kifoszthassák hazánkat. Eljutottunk oda, hogy ma ez az ország tele van magyar és nemzet ellenes kártevőkkel, akiknek Magyarország nem több mint egy lakókocsi, akik semmi mással nem foglalkoznak mint kárt tegyenek ennek az országnak ott ahol csak tudnak, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet hazudni, zsarolni és kifosztani egy több 10 ezer éves múlttal rendelkező nemzetet. 

Befogadó nemzetként elértük azt, hogy ma egy hazug történelmet oktatnak és idegenek írják történelmünket. A XIX. század második felében, kihasználva a kiegyezés utáni magyar liberális szabályokat, a"BEFOGADOTT JÓAKARÓINK"kialakítják a "befektetői" alapú gazdaságot, az uzsoraelvű pénz-bankrendszert, és létrehozzák a kifosztó kapitalista termelési módot Magyarországon. Az így szerzett óriási bevételeikkel a legaljasabb módszerekkel kiszorítják a magyarságot a szabadfoglalkozású, szellemi pályákról. Az 5%-ra növekedő "jóakarók" adja az ügyvédek, orvosok, a sajtó, a tájékoztatás, a kultúra irányítóinak több mint 50%-át. 

Robbanásszerűen elterjesztik a nagyvárosainkban a szabadkőműves szervezeteiket és megkezdik a Trianont előkészítő magyarellenes, "világpolgár" gondolkodásmód elterjesztését. Elfoglalják a szellemformálás szinte minden területét, az újságírás, színház, film, könyvkiadás, és könyvkereskedés a kezükbe kerül. 

Ma az ő gondolkodásmódjukat terjesztik, és az ő érdekeiket erőltetik rá a többségi társadalomra, a gyűlöletkeltéstől a nemzet gyalázásig bezárólag, ebből a megosztó politikából profitálnak és élősködnek a nyakunkon. Utódaik a ma pusztító "balliberális" pártok.

EZ EGY TUDATOS NÉPIRTÁS ÉSZREVETTED? MOST AKKOR KIK IS A KIREKESZTŐK, NÁCIK ÉS FASISZTÁK? 

Miért csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz?

  • Mert egy illegitim, érvénytelen alaptörvény van Magyarországon és egy magánhatalomnak adózunk.
  • Mert többé nem leszel egyedül és kiszolgáltatva az illegitim hatalomnak a problémáiddal, mert egységben az erő és egy komoly szakértelemmel rendelkező csoport áll mögötted.
  • Mert azok akik nem foglalkoznak a TE PROBLÉMÁDDAL és továbbra is az illegitim törvények alapján bíráskodnak fölötted, azok felkerülnek egy listára és komoly következményekre számíthatnak.
  • Mert hamarosan megismerhetsz egy konkrét cselekvési tervet, ahol VÉGRE a nép fog alkotmányozni és nem az idegen érdekeket képviselő jött ment illegitim társaság.
  • Mert különben esélyünk sincs megvédeni hazánkat, a további kifosztást és a gyermekeink jövőjét. 
  • Mert nem kell tüntetni és felforgatni semmit a jogrendszerűnk értünk van és nem a hatalomért.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !