EZÉRT VAGY RABSZOLGA! Ma az egyik legvitatottabb téma a gazdaság.

A gazdaságot nem a tudatos néphülyítéssel, idegen érdekeket szolgáló vezetéssel, kifosztással, és hitelekkel lehet felpörgetni, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől. 

Ne dőlj be a hazugságoknak a MUNKAHELY TEREMTŐ ÉS EGYÉB LÓZUGOKNAK, mert nem a politikusok adják a melót, hanem a piac! 

Ma egy robotizált világban élünk, ahol NINCS HIÁNY SENKIBŐL ÉS SEMMIBŐL, amiből hiány van az a pénz összeg (eszköz) amit tudatosan lerabolnak az emberektől havonta és egyre többet. Továbbá kamatot szednek a majdnem semmiből előállított fedezetlen semmiért, HOGY ELTARTS EGY OLYAN ÉLŐSKÖDŐ RÉTEGET, akik nem állítanak elő semmilyen értéket, miközben korlátlanul élősködnek a mások által megtermelt javakból. 

Egy többszörösen telített piacon, nem még több beruházásokra van szükség hitelekből, mert ez tönkre teszi a már meglévő vállalkozásokat is akik még működnek. Ezektől a beruházásoktól országos szinten nem lesz több pénzük az embereknek.  

ALANYI JOGON JÁRÓ JÖVEDELEMMEL ÉS KAMATRABLÁS NÉLKÜLI TÁMOGATÁSSAL fel lehet pörgetve a gazdaság, CSAK HOGY EZ NEM ÉRDEKE EGYETLEN HATALOMNAK SEM! 

Továbbá A PÉNZ ESZKÖZ önmagában nem elegendő, ÉRTÉKREND VÁLTÁS KELL, mert nem a természet kifosztására lettünk teremtve. A gátlástalan profitorientált és a fogyasztásra ösztönző rendszerrel, megállíthatatlanul saját magunk alatt vágjuk a fát. 

Ezt az egymás anyagi kifosztására épülő rendszert hívják demokráciának, aminek semmi köze sem a NÉPAKARATHOZ, sem az igazsághoz. Mindenféle ......izmusokkal, néhány 100 év alatt tönkre tettük azt ami az életet adja, ma már lassan nincs 2 nap egyforma időjárás. EZ LENNE A FEJLŐDÉS? Vagy az lenne a fejlődés, hogy ATOMFEGYVEREK ÁRNYÉKÁBÓL KIABÁLJUK A BÉKÉT ÉS A DEMOKRÁCIÁT, EGY TOTÁLISAN lebutított és zsarolható TÁRSADALOMMAL, akik pénzért képesek egymás legyilkolására? 

A SZENT KORONA JOGREND ÉS AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG VÉGET VET ENNEK A KIFOSZTÓ RENDSZERNEK!

Tarts velünk, ismerd meg a valódi demokráciát és szabadulj meg a rabszolgaságból, mert ebben az országban nincs szükség megszorításokra, és a változáshoz nincs szükség választásokra, vagy tüntetésekre. 

Hány évtizedet vártál a változásra, mennyi energiát és ideget  öltél bele és támogattál olyan politikai hazugságokat, ahonnan soha nem kaptál semmit, és ami soha nem oldott meg semmit az életedben. AZT KIABÁLJÁK ÉRTED VANNAK, FELEJTSD EL! ENNEK A HAZUGSÁGOKNAK VÉGE! Ha elérjük a megfelelő létszámot többé nem kell nélkülöznöd, és bizonytalanságban élned az életed!

Regisztrálj és igényeld most az alanyi jogon járó jövedelmet, mert havonta 400.000 Ft-nak megfelelő szent korona jár neked.  További részletek: http://napitema.blogspot.hu/2015/06/miert-szuksegszeru-az-alanyi-jogon-jaro.html
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !