Header Ads Widget

A BEVÁNDORLÁS ÉS A MELLÉBESZÉLÉS MESTEREI!


A legaljasabb álszentség ebben az egész menekült problémában az, hogy az illegális bevándorló támogató szervezetek, akik ma alamizsnát osztogatnak, pont ők azok akik ezt az egész globális gyilkoló eszmét és rendszert támogatják, AMI MIATT MENEKÜLTÉ TETTÉK ŐKET! NEM SÜL LE A POFÁJUKRÓL A BŐR?

Milyen média, milyen szervezet, ÉS KIT SZOLGÁLNAK azok, akik az illegális bevándorlókat látják a mögöttük álló tömeg mészárlások tetteseit és pénzelőit meg nem, a szöges drótokat látják, a beton falakat a gyermek mészárlásokat meg nem.

Miért nem az okokkal foglalkoznak, akik ezt az egész pusztítást generálják, akik a terroristákat ellátják fegyverekkel és pénzel? VAJON MEDDIG HÜLYÍTIK MÉG AZ EMBEREKET?  Az alamizsnától nem lesz megoldva a problémájuk. Vajon hány millió áldozat kell még nekik, hogy beteljenek a pusztítással és felébredjenek?








Miközben az Index, az Origo és a komplett magyar és nemzetközi média úgy tálalja a migránskrízist, mintha a fasiszta magyar hatóságok vegzálnák a bevándorlókat. Mutatjuk, hogy ezzel szemben mi a valóság!












ÉS EZEKET VAJON MIÉRT NEM LÁTJA A MÉDIA?