Vlagyimir Putyin rémisztő jóslata Európának a migránsválságról!

Vlagyimir Putyin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sőt egy új holokausztot is előidézhet.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan meg kell mondania az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. 

A háború elől menekülőkről az a véleménye, hogy a Törökországi menekült táborokban kell őket tartani amíg a háború véget nem ér Szíriában.

Putyin szerint ha az unió politikusai nem ébrednek fel akkor egy éven belül elszabadul a pokol Európában.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabó Tímea és bandája azért van fizetve, hogy káoszt generáljanak és azt a lehető legnagyobb mértékben terjesszék és fenntartják.

Gyurcsány önkéntesei neveket vágtak le a nemzeti konzultációs ívekről - Videó

Szabó Tímea és Kiss László elvették a rászoruló gyerekek reggelijét Óbudán.

A baloldal már több mint 100 éve támadja és elárulja saját nemzetét

Orbán Viktor: Európa visszavonulóban van –A Nyugat ne mondja meg, hogyan kellene élnünk az életünket

Hatalmas magyar siker: Sikerült meghatározni az Árpád-házi dinasztiára jellemző DNS-t

Gyurcsány Ferenc pártja annyira akarják a hatalmat, hogy sokadszorra is szembe fordulnak azzal, ami Magyarország érdeke.

A moslékkoalíció már Ferencvárosban is szétesett!

A norvég kormány megalapozta a jövőt! Az LMBTQ-bevándorlók elsőbbséget élveznek a menedékkérelmek elbírálásánál