A legkeményebb kommandósait küldi Putyin az Iszlám Állam ellen!

Német hírszerzési jelentések szerint az orosz haderők elitalakulatát, a rettegett Spetsnaz, kommandós egységet is Szíriába küldi az Iszlám Állam (IS) terroristái ellen Vlagyimir Putyin orosz elnök.


A különlegesen képzett harcosokat az orosz haditengerészet legkeményebb egységeként tartják számon. A csapat erőssége a rajtütés, tucatnyi alkalommal vetették be már őket terroristák ellen, ők védték a Szocsiban rendezett téli olimpiát is. Emblémájuk a denevér, amely zajtalanul, kíméletlenül és milliméter pontossággal csap le áldozatára.


Szíriában a hivatalos bejelentett feladatuk a nemrégiben kialakított orosz légibázisok szabotázs elleni védelme lenne, de nyilvánvalóan a magasan képzett erőket bevetnék a harcokba is. - Azért mennek Szíriába, hogy miután a a légierő megtisztította a terület nagyját, a szárazföldön is megsemmisítsék a maradék lázadókat - árulta el a Daily Miror című brit lapnak egy bennfentes.
Az orosz hadsereg repülős egységei a múlt héten kapcsolódtak be Aszad elnök oldalán a szíriai csatározásokba. Több tucat légicsapást hajtottak végre az Iszlám Állam terrorszervezet állásai ellen, de veszteségeket okoztak a kormánycsapatok ellen küzdő mérsékelten radikális erők soraiban is. Ilyenformán nem lehet pontosan tudni, hogy a közelharcra kiképzett elit egységek valóban IS bázisait fogják-e kizárólag támadni.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.