A legkeményebb kommandósait küldi Putyin az Iszlám Állam ellen!

Német hírszerzési jelentések szerint az orosz haderők elitalakulatát, a rettegett Spetsnaz, kommandós egységet is Szíriába küldi az Iszlám Állam (IS) terroristái ellen Vlagyimir Putyin orosz elnök.


A különlegesen képzett harcosokat az orosz haditengerészet legkeményebb egységeként tartják számon. A csapat erőssége a rajtütés, tucatnyi alkalommal vetették be már őket terroristák ellen, ők védték a Szocsiban rendezett téli olimpiát is. Emblémájuk a denevér, amely zajtalanul, kíméletlenül és milliméter pontossággal csap le áldozatára.


Szíriában a hivatalos bejelentett feladatuk a nemrégiben kialakított orosz légibázisok szabotázs elleni védelme lenne, de nyilvánvalóan a magasan képzett erőket bevetnék a harcokba is. - Azért mennek Szíriába, hogy miután a a légierő megtisztította a terület nagyját, a szárazföldön is megsemmisítsék a maradék lázadókat - árulta el a Daily Miror című brit lapnak egy bennfentes.
Az orosz hadsereg repülős egységei a múlt héten kapcsolódtak be Aszad elnök oldalán a szíriai csatározásokba. Több tucat légicsapást hajtottak végre az Iszlám Állam terrorszervezet állásai ellen, de veszteségeket okoztak a kormánycsapatok ellen küzdő mérsékelten radikális erők soraiban is. Ilyenformán nem lehet pontosan tudni, hogy a közelharcra kiképzett elit egységek valóban IS bázisait fogják-e kizárólag támadni.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

A Laminine termékkel őssejtjei újra aktiválhatók és helyreállíthatja egészségét, test, lélek, és szellem szinten!

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!