Vajon miért nem örül Putyinnak a Nyugat, hogy végre történik valami a fenyegető terrorszervezetekkel szemben?

Azért mert gáz van, mert félnek a lebukástól. A kérdés persze adott: miért érdeke a nyugati és főleg amerikai politikai elitnek az ISIS fennmaradása? Kit tartanak vele sakkban? Kinek a levesébe „köp bele” azzal Putyin, ha a „rettegett” ISIS-t tönkre bombázza?
Hetek óta megy a hírgyártás és ezzel együtt a ködösítés Oroszország katonai fellépéséről Szíriában. Amitől a nyugati politikusok legjobban féltek az mégis megtörtént: Oroszország katonai erőt vet be Szíriában.
Putyin ENSZ-beli fellépésével, Obamával történt tárgyalása után és minden ezzel kapcsolatos megszólalásában arra utal, hogy a légicsapásokkal a rettegett ISIS ellen támadnak. a Nyugat, ahelyett, hogy örülne ennek, úgy tűnik, inkább aggódik. Pedig racionálisan nézve inkább örülniük kellene annak, hogy Oroszország is a Nyugat rettegett ellensége ellen támad, nem pedig támogatja azokat.

Nyugati politikusok ehelyett először csak „aggodalmuknak adtak hangot”, a napokban pedig már egyenesen Putyin elnököt lövik… Verbálisan persze. Vajon miért?

A válasz egyszerű: ha Putyin sikerrel jár és visszaszorítja az ISIS-t, akkor a Nyugat totálisan megszégyenül. Hiszen vagy az derül ki, hogy Európa és Amerika együttesen sem tudta visszaszorítani az ISIS-t, ellenben Oroszország ezt játszva megteszi, azaz a Nyugat vészesen gyenge katonailag Putyinékhoz képest. Ez persze kevéssé valószínű magyarázat. Nagy valószínűséggel inkább lebukás lenne az ügy a Nyugat számára, azaz kiderül a világ közvéleménye előtt, hogy a Nyugat nem is akarta valójában legyőzni és visszaszorítani az ISIS-t. Ettől a lebukástól retteg most a teljes nyugati politikai vezetői elit.

Ezt persze nem ismerhetik be. Ezért a nyugati közvéleményt azzal próbálják meg félrevezetni, hogy minden fórumon azt bizonygatják: Putyin nem is az ISIS ellen veti be a katonai erejét, hanem szegény demokratikus szír ellenzék ellen. Az érvelés nagyon gyenge lábakon áll, hiszen a szír ellenzék pusztán az ISIS-nek köszönheti, hogy a törvényes szír kormány még nem számolta föl őket. Másrészt az úgynevezett ellenzék sok szempontból semmivel sem szalonképesebb, nem hogy a szír kormánynál, de még az iszlám dzsihadistáknál sem. És rájuk hivatkozva próbálják meg Putyint támadni és hitelteleníteni a nyugati politikusok.

A kérdés persze adott: miért érdeke a nyugati és főleg amerikai politikai elitnek az ISIS fennmaradása? Kit tartanak vele sakkban? Kinek a levesébe „köp bele” azzal Putyin, ha a „rettegett” ISIS-t tönkre bombázza?
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.