Header Ads Widget

A Norvég Bevándorlási Igazgatóság úgy gondolja a békéhez vezető út, a keresztek eltávolítása!

Az az Isten amelyik kiválaszt, gyarmatosításra, gyilkolásra, és mások fölé próbál emelni, vagy büntet és megfélemlít az maga a sátán, hívhatják akármilyen Istennek. 

Jézus világosan beszélt! "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." 

EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG! TEHÁT A TEREMTŐ ISTEN NEM GYILKOLTAT SOHA, SENKIT, NEM VÁLASZTOTT KI SENKIT, AZ EGY MÁSIK ISTEN AMIHEZ SEMMI KÖZÜNK!

A mai vallási és politikai dogmarendszer előtt, volt egy ős kultúra ami az igazi tudást és szakralitást hordozta. Ezt kellett legyilkolni, megsemmisíteni, lejáratni, lehazudni ahhoz, hogy az innen lopott tudást átírva, kisajátítva egy olyan dogma rendszert hozzanak létre, ami lehetővé teszi a gyarmatosítóknak hogy egy lebutított birkacsordát hozzanak létre pontosabban egy rabszolga társadalmat akik nyakán lehet élősködni. Elég ha csak a teremtés történetre gondolunk ami egy SUMER teremtés történet és nem az amit kimazsolázva , átírva, kisajátítva eladnak nekünk.






Nem véletlen hazudják le történelmünket és nem véletlen kussol a Vatikán, hogy van fölötte is egy nagyobb hatalom, ez nem más mint a magyar szent korona, AMI FÖLDI SZINTEN A TEREMTŐ ISTENT KÉPVISELI ÉS NEM EGY TÁRGY, EGY SZIMBÓLUM, HANEM EGY MŰKÖDŐ SZAKRÁLIS ERŐ!  

A Szent Korona Országában élünk, aki EGYETLEN a Világon! Szent Koronánk Őfelsége Él-Ő Krisztusi Programot hordoz ÉS FÖLÖTTE ÁLL minden földi hatalomnak. 

TEHÁT NEM NEKÜNK KELL FELZÁRKÓZNI EURÓPA KÖZEPÉN SENKIHEZ ÉS SEMMILYEN ....IZMUSHOZ ÉS VALLÁSI DOGMÁKHOZ! EZT KELLETT LEHAZUDNI, HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉGET A TOTÁLIS MEGSEMMISÜLÉS SZÉLÉRE SODORJÁK!