Header Ads Widget

Törökország és a NATO az Iszlám Állam olajának legnagyobb felvásárlója!

Napról-napra egyre több bizonyíték kerül napvilágra, mely azt bizonyítja, hogy az Iszlám Állam által lopott és kitermelt olajat nem más, mint Törökország és rajta keresztül a NATO vásárolja fel ! A Rystad Energy, egy független norvég olaj-és gázérdekeltségekben működő cég a norvég kormány megbízásából jelentést készített, hogy hová kerül az ISIS terrorbrigád olaja.... Nem került volna nyilvánosságra, ha a norvég hírügynökség (Klassekampen) meg nem szerzi a dokumentumokat. 
http://www.klassekampen.no/artic…/20151217/ARTICLE/151219811

Nem lesz meglepetés, mert eddig is tudtuk, de kiderül belőle, hogy az összes olaj, amit kitermelnek gyakorlatilag egyenesen Törökországba tart.... Így már én sem csodálom, miért nem akarja sem az USA, sem a NATO lebombázni az ISIS valódi állásait és miért lövik le azt az orosz vadászgépet, mely az olajútvonal biztosításában érdekelt türkméneket, al-Nusra Front terroristákat és az ISIS-t valóban támadta.....

Klassekampen hírügynökség így összegzi a jelentésben foglaltakat: "Hatalmas mennyiségű olajat csempésznek az ISIS-által ellenőrzött Irak és Szíria területéről közvetlenül a török határon keresztül. Tankerek, olajszállító teherautók ezreivel szállítják csempészútvonalakon Törökországba, ahol rendkívül mérsékelt áron (25-45$ hordónként) adják el." 

Jelenleg a Brent olajár 35-50$ körül mozog. A jelentés azt is hozzáteszi, hogy korrupt határőrökön és rendkívül jól szervezett csempészhálózaton keresztül jut be Törökországba a rengeteg olaj. Természetesen az olajüzlet nem jöhetne létre a NATO tudomása nélkül. Sőt egyenesen maga a NATO és a tagországuk az, mely a business-ben a legjobban érdekelt !

Ha a mai cikk szerint az orosz műholdak is látják, amint 12ezer olajszállító teherautó működik közre az olaj Törökországba csempészésében, akkor ezt a NATO-nak is látnia kell és együttműködésével kell történnie..... 
https://www.rt.com/…/327063-russian-intelligence-oil-tanke…/

Tulajdonképpen az első számú csempész, aki az Iszlám Állammal üzletel, az maga Bilal Erdogan, a török elnök Recep Erdogan fia. 




































Forrás: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/