Tüntetések helyett gondolkodj! Ugye fogalmatok sincs kiktől származik a nők megvetése, semmibevétele?

Ne aggódjatok mert nem a magyarságtól és nem a magyar jogrendtől! Azoktól származik, akik lecserélték Isten anyánkat a kaporszakállas gyilkoltató Istenre (akihez semmi közünk), akik átverték az egész emberiséget történelmi és vallási szinten egyaránt és már lassan mindenkit összeugrasztottak mindenkivel, mert ez az egyetlen egy dolog van a kezükben, amivel élősködhetnek a nyakunkon. Akiknek semmi közük sem a magyarsághoz, sem a kultúránkhoz, sem a történelmünkhöz, sem a jogrendünkhöz.

De jó hogy ezt is ki lehet forgatni , meg lehet lovagolni, csak éppen a háttérben a nemzet gyűlölet lapul, olyan személyekkel akik folyamatosan a káosz teremtik ebben az országban. Még mielőtt neki estek mindenkinek, mert bármikor fel lehet titeket használni a megosztásra és gyűlöletkeltésre, gondolkodjatok el azon, hogy Magyarországon egy tudatos pusztítás zajlik, és nem a tegnap kezdődött hanem nagyon régen.

Akik meg tényleg Ákostól féltik a női jogokat azok maradjanak meg annak a sötétségnek a szolgálatában ami eljuttatta őket erre a szintre.

Egyébként meg nem azért lettél teremtve, hogy a sátáni pénzhatalmi rendszert szolgáld és feláldozd az egész életedet a múlandóságnak amiért egész életedben, gürcölsz, aggódsz és robotolsz, mert az életed nem 70 évről szól, és nem is a pénz utáni hajsza rabszolgaságról amivel hülyítenek, hanem ennél sokkal többről.

A problémákat a gyökerében kell kezelni! Az ellen tüntessetek, akik szét daraboltatták, kifosztották és eladósították ezt az országot, mert jó volt ebben az országban élni egészen addig amíg a befogadott jóakaróink illegitim eszközökkel, illegitim törvényekkel szét nem vertek minden erkölcsi normát ebben az országban. 
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.