Tüntetések helyett gondolkodj! Ugye fogalmatok sincs kiktől származik a nők megvetése, semmibevétele?

Ne aggódjatok mert nem a magyarságtól és nem a magyar jogrendtől! Azoktól származik, akik lecserélték Isten anyánkat a kaporszakállas gyilkoltató Istenre (akihez semmi közünk), akik átverték az egész emberiséget történelmi és vallási szinten egyaránt és már lassan mindenkit összeugrasztottak mindenkivel, mert ez az egyetlen egy dolog van a kezükben, amivel élősködhetnek a nyakunkon. Akiknek semmi közük sem a magyarsághoz, sem a kultúránkhoz, sem a történelmünkhöz, sem a jogrendünkhöz.

De jó hogy ezt is ki lehet forgatni , meg lehet lovagolni, csak éppen a háttérben a nemzet gyűlölet lapul, olyan személyekkel akik folyamatosan a káosz teremtik ebben az országban. Még mielőtt neki estek mindenkinek, mert bármikor fel lehet titeket használni a megosztásra és gyűlöletkeltésre, gondolkodjatok el azon, hogy Magyarországon egy tudatos pusztítás zajlik, és nem a tegnap kezdődött hanem nagyon régen.

Akik meg tényleg Ákostól féltik a női jogokat azok maradjanak meg annak a sötétségnek a szolgálatában ami eljuttatta őket erre a szintre.

Egyébként meg nem azért lettél teremtve, hogy a sátáni pénzhatalmi rendszert szolgáld és feláldozd az egész életedet a múlandóságnak amiért egész életedben, gürcölsz, aggódsz és robotolsz, mert az életed nem 70 évről szól, és nem is a pénz utáni hajsza rabszolgaságról amivel hülyítenek, hanem ennél sokkal többről.

A problémákat a gyökerében kell kezelni! Az ellen tüntessetek, akik szét daraboltatták, kifosztották és eladósították ezt az országot, mert jó volt ebben az országban élni egészen addig amíg a befogadott jóakaróink illegitim eszközökkel, illegitim törvényekkel szét nem vertek minden erkölcsi normát ebben az országban. 
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.