A Föld energia központja és szívcsakrája dobogókő!

A kárpátmedence, Európa közepén helyezkedik el és itt található a föld szívszakrája. A kozmoszból ide érkezik az az energia, melyet a szívcsakra pumpál szét a Föld egész területére. Így tudja ezt minden ősi magas kultúrával rendelkező népek is, központja dobogókő amely a szakrális beavatás központja. 

A dalai láma amikor itt volt kinyilatkozta, a magyaroknak energia központot védő szerepük van. Mi jelentjük Európa közepét és nem Brüsszel, és egy szakrális királysággal nem nekünk kell felzárkózni senkihez és semmilyen ....izmushoz. Továbbá Magyarországnak nincs szüksége semmilyen sátáni rendszerre sem a fedezetlen pénzükre, nincs szükség megszorításokra, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban ha ébredünk és nem a hazugságokat terjesztjük.A tudás és minden energia forrás fentről jön és nem onnan amivel kimosták az agyunkat. Ettől fél a sátáni hatalom, és ezért hazudják le történelmünket. A szakrális királyság amelyet földi szinten, egyedül a világon a magyar Szent Korona képvisel ami nem csupán az e világi hatalomról szól, hanem az univerzális égi törvényekről. 

Legtöbb embernek fogalma sincs, hogy tetteik következményeiért honnan kapják a pofonokat, miért van ennyi agybeteg, depressziós, félelemben és bűntudatban élő ember. Azért mert tetteinknek következményei vannak és minden betegség lelki eredetű amit semmilyen sátáni hatalom, sem a pénz, sem az ószövetségi gyilkoltató Isten nem tud kezelni, mert az univerzális törvényeket nem lehet lefizetni vagy lehazudni és mindenkire hatással van akár tetszik, akár nem.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

A Laminine termékkel őssejtjei újra aktiválhatók és helyreállíthatja egészségét, test, lélek, és szellem szinten!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv ősisége, eredete a mezolitikumba vezet, a kőkorszakot megelőzve.

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!