A Föld energia központja és szívcsakrája dobogókő!

A kárpátmedence, Európa közepén helyezkedik el és itt található a föld szívszakrája. A kozmoszból ide érkezik az az energia, melyet a szívcsakra pumpál szét a Föld egész területére. Így tudja ezt minden ősi magas kultúrával rendelkező népek is, központja dobogókő amely a szakrális beavatás központja. 

A dalai láma amikor itt volt kinyilatkozta, a magyaroknak energia központot védő szerepük van. Mi jelentjük Európa közepét és nem Brüsszel, és egy szakrális királysággal nem nekünk kell felzárkózni senkihez és semmilyen ....izmushoz. Továbbá Magyarországnak nincs szüksége semmilyen sátáni rendszerre sem a fedezetlen pénzükre, nincs szükség megszorításokra, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban ha ébredünk és nem a hazugságokat terjesztjük.A tudás és minden energia forrás fentről jön és nem onnan amivel kimosták az agyunkat. Ettől fél a sátáni hatalom, és ezért hazudják le történelmünket. A szakrális királyság amelyet földi szinten, egyedül a világon a magyar Szent Korona képvisel ami nem csupán az e világi hatalomról szól, hanem az univerzális égi törvényekről. 

Legtöbb embernek fogalma sincs, hogy tetteik következményeiért honnan kapják a pofonokat, miért van ennyi agybeteg, depressziós, félelemben és bűntudatban élő ember. Azért mert tetteinknek következményei vannak és minden betegség lelki eredetű amit semmilyen sátáni hatalom, sem a pénz, sem az ószövetségi gyilkoltató Isten nem tud kezelni, mert az univerzális törvényeket nem lehet lefizetni vagy lehazudni és mindenkire hatással van akár tetszik, akár nem.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Miközben tüntetsz a saját jövőd és kultúrád ellen tüntetsz anélkül hogy tudnál róla.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A bajba jutott hitelesek egyre növekvő száma a szocialista kormányok legsúlyosabb öröksége.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Ma azok a legnagyobb korruptak, akik másokat vádolnak korrupcióval és most ezekkel együtt tüntetni ez már a legalja.