Header Ads Widget

A milliárdosok könnyű lebuktatásáról vélekedik Sándor István “Papa” főnyomozó

Miképp is kellene a magyar társadalom megtisztítását tök-egyszerűen keresztül vinni?

Erre oktat ki minket Papa főnyomozó!

Mégis minden kormányunk hallgat, sunyít! A gazemberek meg lopnak tovább! Mert a kormánytagok és a politikai elit ma a maffiózók haverei (haver – jiddis szó), és jut nekik is bőven a harácsból.

Igazságszolgáltatást követelünk jogszolgáltatás helyett!!!

Nyomorúságunkat a magyarság politikai vakultsága konzerválja! Miképp lehetne a nemzetnek ebből a lelki-testi nyomorból, a politikai vakságból, a birka nemtörődömségből kigyógyulni?

Ki tud tanácsot adni??? KI???

Így lehetne jogalapot teremteni az összeharácsolt vagyonok elkobzására. Ezeket az euró-milliárdokat be lehetne fektetni az egészségügybe és szanálni a lerobbant kórházakat: az épületeket rendbe tenni és utána a felszerelést a légnívósabbá tenni! Az orvosokat meg szigorúan ellenőrözni, mert a nagy harácsolásban, ami a politikai elitet jellemzi megromlott az erkölcsük nekik is. Például a Győri Megyei Kórházban a szájsebészeten csak a panoráma röntgen volt az, ami nyereséges volt, de nagyon. Ott nem lehetett lopni. El kellett számolni a filmmel és a röntgen is jelezte, hogy hány felvételt csináltak vele. tehát kellett legyen bevétel, és volt is. Az összes egyéb dolgot a szájsebészek hazahordták a saját magánrendelőbe. A fizetős betegeket szintén. Így aztán a társadalom minden szintjén folyik a lopás. A takarítónő is lop. Ha mást nem, a napot: Munkaidő alatt elmegy bevásárolni!

Es nemcsak az egészségügyet lehetne szanálni a harács elkobzásával, még maradna pénz egyéb területekre is!!! Különösen akkor, ha a letartóztatottak bevallanák mely offshore bankban van kontójuk és mennyi rajta a nem szégyellt összeg!!!