A tüntetésekkel nem érünk el semmit, max. kutyákat cserélgetünk mint eddig de a lánc ugyanaz marad!

Ez a tüntetés csak és kizárólag azoknak az érdeke, akik szekértáborokban gondolkodnak, és akiknek ez az ország nem több mint egy lakókocsi, akiknek fogalmuk sincs sem a magyar nemzetről sem történelmünkről, sem küldetésünkről ami messze felül mutat minden sátáni rendszeren és földi hatalomtól. Itt egy olyan illegitim rendszer van érvényben, illegitim élősködőkkel ami minden problémánk gyökere. Amíg nem ez lesz a cél és az illegitim hazaárulók kitakarítása a parlamentből, addig itt nem lesz semmilyen változás, csak káosz teremtés, acsarkodás, megosztás, gyűlöletkeltés, kifosztás és pusztítás.

Ki az az elmebeteg akinek nem volt elég az elmúlt évtizedek kifosztása és pusztítása? Hány millió áldozat kell hogy beteljenek a pusztítással és ébredjenek? Kik azok akik még mindig elhiszik hogy egy idegen érdekeket szolgáló hazaáruló ellenzékekkel tele parlament az a magyar nemzet érdekeit szolgálja?

Jól hangzó szlogenekkel úgy vezetik a birkacsordát, ahogyan akarják és ezzel ezután is annyi bőrt húzhatnak le róluk amennyit csak akarnak!

Ébresztő! Magyarországnak nincs szüksége erre a kifosztó pénzrendszerre sem a fedezetlen pénzükre, sem a kettős mércét alkalmazó áldemokráciára, továbbá nincs szükség hazaárulókra akik legálisan a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban ha ébredünk, élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük, különben NEM FOG VÁLTOZNI SOHA, SEMMI!

A változáshoz meg nem kell tüntetni sem választásokat tartani, amit a sátáni pénzhatalom irányít, MERT ILLEGITIM!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

A Laminine termékkel őssejtjei újra aktiválhatók és helyreállíthatja egészségét, test, lélek, és szellem szinten!

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!