Magyarország alaptörvénye nem azonos a nemzetgyalázók által fenntartott kifosztó rendszerrel!

A nemzetgyalázóinknak vajon hány millió áldozat kell még, hogy beteljenek a pusztítással és hányan ismerik alaptörvényünket? 

HÁNYAN TUDJÁK AZT, HOGY nem a magyar JOGREND TETTE TÖNKRE HAZÁNKAT, hanem pont azok a megosztó, gyűlöletkeltő ......izmusok aminek éppen tolják a szekerét?

Először is ez az ország nem a nemzet gyalázok tulajdona, és ez az ország nem egy lakókocsi, hanem ennél sokkal több!  

Ezt az országot úgy hívják Magyarország és Magyarország örök érvényű jogrendje és tulajdonosa (MINDEN AMI A FÖLD ALATT ÉS FÖLÖTT VAN) a világ végezetéig nem más, mint a magyar Szent Korona és annak jogrendje, ami örök érvényű, ami fölötte áll minden földi hatalomnak és amit nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, sem semmilyen sátáni szervezet. 

Ezt írta felül egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszer a befogadott jóakaróink segítségével a társadalom megkérdezése nélkül, hogy feltölthessék hazaárulókkal a parlamentet, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet hazudni, zsarolni és élősködni egy több 10 ezer éves nemzet nyakán, akik tudatosan szétdaraboltatták, lerabolták és eladósították ezt az országot, akik egyébként a lábukat nem tehették volna be a magyar parlamentbe, és akiknek utódjai azóta is módszeresen gyalázzák nemzetünket és szívják a vérünket, egy teljesen illegitim rendszerrel! 

Lehet illegitim törvényeket hozni, szavaztatni, rabolni, zsarolni és hazudni ebben az országban csak éppen érvénytelen, amiért előbb vagy utóbb felelni kell!1. AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ÖNRENDELKEZÉSÉNEK ELVE:
A Szent Korona eszme, mint Történelmi Alkotmány és az abból fakadó jogrendszer biztosítja a magyarság, valamint a Szent Korona értékrendjét elfogadó államalkotó nemzetek által alkotott Apostoli Magyar Királyság örök szabadságát, önrendelkezési jogát, amit senkinek nincs joga feladni, sem csorbítani. (Hungaria semper libera)
2. SZENT KORONA TULAJDON ELVE: Minden jog és tulajdon forrása a Szent Korona.
A nép életének létfeltételei: a föld-, a víz-, a levegő-, az energia és ásványkincsek a Szent Korona által megszemélyesített egyetemes magyarság örök és elidegeníthetetlen tulajdonában vannak, azok fölött csak a Szent Korona tagja szerezhet birtokjogot. (Sacra Corona radix omnium possessionum)
3. EGYSÉGES SZABADSÁG ELVE:
A Szent Korona országának minden tagját egy és ugyanazon szabadság illeti meg, a kötelezettségek és a jogok összhangján keresztül. (Una et eadem libertas)
4. SZENT KORONA ÉRVÉNYESSÉGE:
Mindennek az egyetemes magyar nemzetet megtestesítő Szent Korona tagok érdekében, biztonságuk szavatolására kell történnie. Minden jogszabály, továbbá a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalom intézkedéseinek is meg kell felelnie a Szent Korona eszmének. (Sub specie Sacra Coronae)
5. ELLENÁLLÁS JOGA ÉS KÖTELEZETTSÉGE:
Az egyetemes nemzet minden tagjának kötelessége és joga, hogy ellenálljon és ellentmondjon minden olyan törekvéssel szemben, amely jogainak gyakorlását csökkenti, és kötelezettségei teljesítésének feltételeit korlátozza, vagy gátolja. (Jus resistendi et contradiscendi)Miért gyalázzák nemzetünket a sátáni kifosztó pénzrendszer szekértolói? Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2015/12/a-magyar-es-nemzet-gyalazoknak-ideje.html


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !