Párkapcsolati problémák kialakulása és azok helyes kezelése!

Egy párkapcsolatban nem árt néhány aprósággal tisztában lenni: 

  1. Ne várjunk el olyant a párunktól, ami bennünk sincs meg.
  2. Bármilyen probléma ami velünk történik, a hibákat először magunkban keressük, mert a külvilág a tükörképet mutatja nekünk annak a valóságnak akik valójában vagyunk.
  3. Ne akarjuk egymást megváltoztatni sem birtokolni.
  4. Ne csupán elvárjuk hogy szeressenek, hanem legyünk képesek adni is.
  5. Egy párkapcsolatban el kell dönteni ki a legfontosabb az életünkben Önmagunkat leszámítva, a párunk akivel egy életet szeretnénk leélni, vagy a gyerekek akik szintén a párjukat fogják keresni mert nem velünk szeretnének élni. Legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert nem fordítanak kellő időt a párkapcsolatukra és másodrangú törődésnek gondolják.
  6. Csak olyant tegyünk másokkal, amit szeretnénk hogy velünk is tegyenek, mert minden tettünknek következményei vannak, és azt kapjuk amit másokkal teszünk, ez minden problémánk gyökere és minden problémánknak az OKA mi vagyunk.

Külső dolgokra és vágyaink kielégítésére építkező párkapcsolatok! 
Legtöbb esetben külső dolgok alapján hozunk döntéseket, így a vágyaink vezérelnek és amíg nem kapjuk meg vagy nem érjük el azt akit szeretnénk, vágyakozunk utána.
Amikor megkapjuk a nagy őt,  elkezdjük keresni a nagyobb őt, mert a vágyak beteljesülése még nem ad tartós lelki nyugalmat, boldogságot, amelynek alapja a szeretetet. A szeretet nem pótolható pénzel, szexuális élvezetekkel és semmilyen külső anyagi dolgokkal.

Amíg bárkinek az elvárásainak akarunk megfelelni csak azért, hogy megszerezzünk vagy megtartsunk valakit, és külsőre, és anyagi dolgokra építünk egy párkapcsolatot, addig mindig csalódni fogunk és boldogság helyett érdek kapcsolatban fogunk élni elfásulva, üresen, kiégve.Eddig mekkora veszteség érte anyagi, egészségügyi, társadalmi, lelki, szellemi, párkapcsolati területen azért, mert hibás döntéseket hozott?

Szeretné az élethelyzeteit helyesen kezelni, a problémáit megoldani, megelőzni, boldog életet élni, és a céljait megvalósítani? HA IGEN AKKOR EZ A LEHETŐSÉG ÖNNEK SZÓL!

NEM MINDEGY MIBE FEKTET IDŐT, PÉNZT ÉS ENERGIÁT!
Ez a tudás szerzés sokkal, de sokkal több és fontosabb minden ember számára, mint egy szakma, egy kereseti lehetőség, egy csodaszer, vagy lexikális információkra építkező tudás, MERT EGYIK SEM ADJA MEG AZT A TUDÁST, ami ahhoz kell hogy boldogságban, szeretetben és anyagi problémáktól mentes életet éljen.


Olyan eltitkolt tudásra, teremtő képességekre, szakmára és azonnali kereseti lehetőségre tehet szert, ami nem évül el, amit azonnal használhat, és amit nem kaphat meg sehol máshol.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !