Header Ads Widget

A Magyarországért tevékenykedő gyöngyszem meg szólalt, hogy a magyaroknak volt pofája a honfoglaláshoz!

Lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott a magyar nemzet. Így vélekedik Dr. Bakó Krisztina a liberális Párbeszéd Magyarországért (nano)Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) színeiben egyéni mandátumot nyert(!) Budaörsi képviselő.

Ez a kijelentés 1 doldot támaszt alá, hogy hazánkat olyan ingyenélő senkik képviselik, akiknek semmi közük sem a magyarsághoz, sem történelmünkhöz sem jogrendszerűnkhöz.

NA MOST EZEK AZ ÁLSZENT, FAJGYŰLÖLŐK AKARNAK PÁRBESZÉDEK MAGYARORSZÁGÉRT! ÉRTED?





Először is nem foglaltunk semmit, hanem vissza jöttünk oda ami a miénk, a többi mind hazugság, pontosan az a hazug történelem amit a befogadott gyarmatosítóink írtak nekünk.

És ami fáj ennek a nemzeti érdekeket képviselő tévedésnek az az, hogy a magyar nép nem gyarmatosított, nem rabolt le egyetlen országot sem, nem hamisította meg egyetlen országnak sem a történelmét, nem kereskedtünk halottak csontjain, nem tartottunk rabszolgákat, nem erőltettük rá senkire hitvilágunkat, nem vertük át az egész emberiséget egy gyilkoltató Istennel akinek semmi köze a teremtő Istenhez, és nem élősködtünk egyetlen más nemzet nyakán sem. 

Jó volt itt élni egészen addig amíg a befogadott jóakaróink illegitim rendszerrel és diktatúrával hatalmat nem szereztek, és szét nem vertek mindent ebben az országban. 


A nemzetgyalázóknak ideje lenne tükörbe nézni, részletek: http://napitema.blogspot.hu/2015/12/a-magyar-es-nemzet-gyalazoknak-ideje.html