A pénzteremtés alappillérének égi törvényei!

Legtöbb sikeres ember élete romokban hever, mert a boldogsághoz nem elég a pénz és a siker. Vannak univerzális törvények, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, ilyen az erkölcs, becsület és tisztesség, mert tetteinknek következményei vannak. 

Az univerzális törvényeket nem lehet lehazudni, lefizetni és tetteinknek következményei voltak és lesznek a jövőben is, személyre szabva mindenkinek akár tetszik akár nem. Ezért van ennyi elmebeteg, félelemben, bűntudatban, kilátástalanságban és depresszióban élő ember ezen a földbolygón, csak éppen fogalmuk sincs arról, hogy honnan kapják a belső pofonokat, mert minden betegség lelki eredetű és nem az amivel hülyítenek. 

Egyébként a magyar jogrendszer az univerzális égi törvényekre épül, ami a világon egyedülálló és örök érvényű, amit úgy hívnak Szent Korona tan, mert minden tudás és energia fentről jön és nem a múlandóságra épülő sátáni rendszerektől, ettől rettegnek a világ urai és ezért támadják és gyalázzák hazánkat. Éppen ezért Magyarországnak nincs szüksége semmilyen sátáni rendszerre sem a fedezetlen pénzükre, nem nekünk kell felzárkózni semmilyen, globális ...izmushoz, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk élünk örök érvényű jogainkkal.

Regisztráljon ingyenes képzésünkre és tegyen szert olyan eltitkolt tudásra, teremtő képességekre, szakmára és kereseti lehetőségre amit nem kaphat meg sehol máshol. Részletek: https://apps.facebook.com/tudasonnek

Vegyen részt ingyenes képzésünkön, és szerezzen olyan szakmát ami nem évül el, azonnali kereseti lehetőséggel. Regisztráció>>


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !