Lexikális információk helyett tegyen szert valódi belső tudásra, mert mérhetetlen tudás van az Ön lelkében!

A jeleben tud olyan döntéseket hozni, tud a jelenben úgy cselekedni, hogy azzal a jövőben nem okoz sem Önnek, sem másnak problémát. Képes lesz a helyes cselekvésre és a jó döntések hozatalára. Ehhez csak az kell, hogy a lelkünkre tudjunk hallgatni, ugyanis a lelkünk a jelen állapot alapján pontosan tudja, hogy annak mi lesz a következménye, mert már megtapasztalta.

Jönnek a külső információk és arra hallgat és nem a lelkére, ami minden problémájának a gyökere, vegyen ezt, vegyen azt, ezt csinálja, erre szavazzon stb..stb.. Minél jobban hazudik valaki annál jobban el fogja hinni. Minél rosszabb állapotban van egy ember, annál könnyebb manipulálni, mert annál hiszékenyebb és soha nem kerül olyan hangulatban, hogy a lelkének egy kis sugallatára is tudjon hallgatni. Frekvencián kommunikálunk a saját lelkünkkel, és ezen a frekvencián akkor tudunk kommunikálni, ha olyan állapotban vagyunk, hogy előtudjuk állítani azt a frekvenciát.

Ha nem állítjuk elő azt a frekvenciát, mert nem vagyunk elég jó állapotban, akkor nem tudjuk venni a lelkünknek a sugallatait. Ha az ember nem veszi a lelke sugallatait, mivel genetikailag kódolva bennünk van, hogy mindig hallgassunk a lelkünk sugallataira, ezért mivel nem képes erre mert rossz állapotban van, ezáltal bizonytalanná vállunk, egyre többet és többet hibázunk, egyre rosszabb és rosszabb állapotba kerülünk, mert tele lesz az életünk kudarccal, hiszen nincs senki aki megmondja nekünk, hogy mi várható milyen cselekvésből vagy döntésből, ezért folyamatos hibázás van, egyre jobban csúszunk le egyre rosszabb állapotban, és az ember ebben a nagy bizonytalanságban,  mindent elhisz ami jól hangzik.

 


Regisztráljon ingyenes képzésünkre: 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !