Melók keresése helyett, élhet jólétben, egészségben, boldogságban !

Az emberek nagy része, még mindig onnan várja a jólétet ahonnan soha nem lesz. 
A melót nem a kormányok adják, hanem a PIAC. Ma már nem elég dolgozni reggeltől estig, gyártani és termelni mert ez nagyon messze áll a bevételtől. Ma egy robotizált és többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből. 

Ha már a fejlődét és a kényelmet elfogadtuk, akkor ideje lenne azt is megtanulni, hogy a robotizált világunk egyre kevesebb emberi munkaerőt igényel, többek között ezért van ennyi munkanélküli, miközben egyre többen leszünk. 

A megoldás nem a meló keresés és másra mutogatás, hanem az Önállóság. Nem mindegy mibe fektet időt, pénz és energiát, a hagyományos szolgáltatásokra, és értékesítésekre épülő cégek bevétele nem jelent semmilyen biztonságot egy többszörösen telített piacon! Félnek az emberek az önállóságtól inkább keresik a semmit, majd panaszkodnak és az elégedetlenségük amiben élnek és szenvednek, előbb vagy utóbb lerombolja még a saját egészségüket is, hiszen legtöbben azt csinálják amit nem szeretnek. Tehát ami ma megy és "biztonságot nyújt", az nem biztos hogy holnap is menni fog. 

Fontos tudni milyen kilátásai vannak a jövőjét tekintve, mert ma szinte minden intézmény hitelből van finanszírozva és ez alul nem kivétel a nyugdíjrendszer sem. Lehet várni a semmire csak nem lesz. 

Azt hogy ez mikor jut el a munkahely teremtő hazugságokra szavazó, megvezetett emberekhez ezt nem tudni, mert ez senkinek nem érdeke sem a politikusoknak, mert ők pont ezzel akarnak választásokat nyerni, sem a bankoknak, mert ők hitelt akarnak adni, mindenféle hatástanulmányok nélkül, aminek visszafizetését a sehol nem garantált munkahelyektől akarják vissza szedni, kamattal.  

Továbbá felül kellene emelkedni a Kádár korszakon és a nagy jó lét illúziókon, mert ezt a rendszer nem megszüntették hanem csődbe ment óriási kilátástalanságot hagyva maga után és kártyavárként dőlt össze, mert az is hitelre, hazugságokra és tömeggyártásra épült. A piac meg nem ismeri a dumákra épített minőséget, fejlődést sem a gazdasági növekedést.


Tanuljon olyan szakmát ami nem évül el, amellyel azonnali kereseti lehetőséget szerezhet, és a megszerzett tudást naponta használhatja, saját maga és családja boldogulásához. 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.