Header Ads Widget

Melók keresése helyett, élhet jólétben, egészségben, boldogságban !

Az emberek nagy része, még mindig onnan várja a jólétet ahonnan soha nem lesz. 
A melót nem a kormányok adják, hanem a PIAC. Ma már nem elég dolgozni reggeltől estig, gyártani és termelni mert ez nagyon messze áll a bevételtől. Ma egy robotizált és többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből. 

Ha már a fejlődét és a kényelmet elfogadtuk, akkor ideje lenne azt is megtanulni, hogy a robotizált világunk egyre kevesebb emberi munkaerőt igényel, többek között ezért van ennyi munkanélküli, miközben egyre többen leszünk. 

A megoldás nem a meló keresés és másra mutogatás, hanem az Önállóság. Nem mindegy mibe fektet időt, pénz és energiát, a hagyományos szolgáltatásokra, és értékesítésekre épülő cégek bevétele nem jelent semmilyen biztonságot egy többszörösen telített piacon! Félnek az emberek az önállóságtól inkább keresik a semmit, majd panaszkodnak és az elégedetlenségük amiben élnek és szenvednek, előbb vagy utóbb lerombolja még a saját egészségüket is, hiszen legtöbben azt csinálják amit nem szeretnek. Tehát ami ma megy és "biztonságot nyújt", az nem biztos hogy holnap is menni fog. 

Fontos tudni milyen kilátásai vannak a jövőjét tekintve, mert ma szinte minden intézmény hitelből van finanszírozva és ez alul nem kivétel a nyugdíjrendszer sem. Lehet várni a semmire csak nem lesz. 

Azt hogy ez mikor jut el a munkahely teremtő hazugságokra szavazó, megvezetett emberekhez ezt nem tudni, mert ez senkinek nem érdeke sem a politikusoknak, mert ők pont ezzel akarnak választásokat nyerni, sem a bankoknak, mert ők hitelt akarnak adni, mindenféle hatástanulmányok nélkül, aminek visszafizetését a sehol nem garantált munkahelyektől akarják vissza szedni, kamattal.  

Továbbá felül kellene emelkedni a Kádár korszakon és a nagy jó lét illúziókon, mert ezt a rendszer nem megszüntették hanem csődbe ment óriási kilátástalanságot hagyva maga után és kártyavárként dőlt össze, mert az is hitelre, hazugságokra és tömeggyártásra épült. A piac meg nem ismeri a dumákra épített minőséget, fejlődést sem a gazdasági növekedést.






Tanuljon olyan szakmát ami nem évül el, amellyel azonnali kereseti lehetőséget szerezhet, és a megszerzett tudást naponta használhatja, saját maga és családja boldogulásához.