Header Ads Widget

Négy bevándorló erőszakolt meg egy magyar nőt Budapesten!Teljes hírzárlatot rendeltek el!

Négyen erőszakoltak meg egy nőt Budapesten – számolt be az esetről a Jövőnk.info radikális internetes hírportál.

Korábban is voltak már hasonló hírek, konkrétumok nélkül. (Ahogy például a mostani bevándorlási hullám előtt, a debreceni menekülttábor környékén is napirenden voltak az elhallgatott erőszakok.) De például rendőrök megtámadásáról is keringtek hírek. Jelen esetről viszont meglehetősen pontos információkkal rendelkezünk.

Másfél hete, vasárnap négy bevándorló erőszakolt meg egy magyar nőt Budapesten, a bazilika (!) környékén. A hölgyet kórházba szállították, az elkövetőket keresi a rendőrség. DNS-minták rendelkezésre állnak, ám az elkövetők nyilvántartásban (még) nem szerepelnek.



A belügyminisztérium teljes hírzárlatot rendelt el, a média, meglévő értesüléseik ellenére, hallgat az esetről. Az áldozatnak „nemzetbiztonsági érdekre” hivatkozva szintén megtiltották, hogy beszéljen a történtekről.

Ahogy az várható volt: a hazánkra szabadult bűnözők garázdálkodása elkezdődött. Egészen biztos, hogy lesz folytatás is. Rablás, gyilkosság, erőszak, és előbb-utóbb a terror!
Figyelem! Fenti információkat ez idáig egyetlen médium sem merte nyilvánosságra hozni! Cáfolni nem fogják, még az ebben jeleskedő liberálisok sem, mert tisztában vannak annak valóságtartalmával.

forrás:http://csucs-videoblog.com/