Header Ads Widget

Az atombombák árnyékából kiabáljuk a békét, a fejlődést, meg a demokráciát, csakhogy ez nem az, hanem maga a pusztulás.

A jelenlegi PÉNZHATALOM a báb kormányokkal és médiájukkal karöltve, a fogyasztásra, a profitra, a néphülyítésre, egymás kifosztására, és gyarmatosítására épül, ami szembe megy minden univerzális égi törvénnyel, és mindez a fedezetlen semmiért. 

Lassan nincs 2 nap egyforma időjárás, és nem vesszük észre, hogy GÁTLÁSTALANUL és MEGÁLLÍTHATATLANUL saját magunk alatt vágjuk a fát, A MÉG TÖBB PROFIT reményében, miközben elvesztettük a kapcsolatot az életet és energiát adó, teremtő Istennel. EZ LENNE A FEJLŐDÉS? EZ LENNE A DEMOKRÁCIA?

A majdnem 0Ft-ból előállított fedezetlen semmivel, rabszolgasorsra juttatták az egész emberiséget, amiért ráadásul még kamatot is szednek, hogy TOTÁLIS KONTROLL ALATT, KISZOLGÁLTATVA, eltartsunk egy olyan élősködő bandát, akik egyre többet rabolnak, és akik létezésük óta a megosztásból, a gyűlöletkeltésből, a kifosztásból, és a pusztításból élnek más nemzetek nyakán élősködve.

Az atombombák árnyékából hiába kiabáljuk a békét, a fejlődést, a szeretetet, meg a demokráciát, mert ettől még ez a rendszer EGY SÁTÁNI RENDSZER MARAD, ami maga a pusztítás, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. 


Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, amely választ ad mindazokra a társadalmi problémákra, amitől ma szenved az egész emberiség.


Mivel tetteinknek következményei vannak ezért lecserélhetjük a mások kárára és másokból élés gátlástalan, megosztó, gyűlölködő, pusztító, kifosztó, hazug rendszerét, a másokért élés rendszerére, ami a béke és az egészséges társadalom megteremtésének alappillére.

A változáshoz, nem önjelölt nemzetgyalázó élősködőket és báb kormányokat kell cserélgetni egy sátáni rendszerben, mert ez az ország nem az övék és ILLEGITIM minden tettük, hanem élni örök érvényű jogainkkal, ami fölött nincs hatalma egyetlen sátáni hatalomnak sincs, ami a népért van, ami a valódi demokráciát jelenti, ahol nem jogszolgáltatás van hanem igazságszolgáltatás, és ahol a teremtő Istent és népet nem lehet kizárni a hatalomból, ami biztosítja az alapvető emberi méltóságot és megélhetést,  különben ez az emberiség saját magát fogja elpusztítani.

Először is kötelessége tudni mindenkinek, hogy NEM A MAGYAR JOGRENDSZER TETTE TÖNKRE HAZÁNKAT, SEM ERKÖLCSI, SEM ANYAGI, SEM OKTATÁSI, SEM EGÉSZSÉGÜGYI SZEMPONTBÓL, hanem olyan megosztó, gyűlöletkeltő, álszent, hazug bandák, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akiknek elődjei szétdaraboltatták, majd utódjai lerabolták és eladósították ezt az országot és mindezt egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszerrel és illegitim élősködőkkel. 

Továbbá más országokkal ellentétben, Magyarországnak van tulajdonosa így ez az ország nem a hazaáruló élősködők tulajdona, hanem a Szent Korona tulajdona, ami örök érvényű jogrendszerrel rendelkezik, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs, még a PÁPÁNAK sincs, aki nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem földi szinten a teremtő Istent és az univerzális égi törvényeket képviseli, aki nem megvehető, aki nem az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító Istent képviseli, és aki kizárja a Szent Korona országának ellenségeit minden hatalomból (nem véletlenül). 

A befogadott jóakaróinknak köszönhetően, mint Rákosi, Károlyi, Kádár elvtársak és a többi magyarul beszélő fajgyűlölő élősködők, egy ránk erőszakolt diktatúrával és illegitim rendszerrel hatalmat szereztek, majd feldaraboltatták, majd utódjaik lerabolták és eladósították ezt az országot! 

A TEREMTŐ ISTEN által ránk ruházott univerzális égi törvények fölé helyezték magukat, hogy ember és Isten közé állva, a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított dogmákkal, megoszthassák, hülyíthessék és pusztíthassák az embereket, vallási, történelmi és társadalmi szinten egyaránt. 

Hiába szereztek maguknak illegitim rendszerrel legitimitást és vezető pozíciókat, hogy raboljanak, pusztítsanak, hogy élősködhessenek ezen a nemzeten, mert érvénytelen minden tettük,  amit a Szent Korona országa ellen elkövettek, amiért felelni fognak, elsősorban nem a jogszolgáltató bíróságok előtt, hanem a teremtő Isten igazsága előtt, ahol már sem a pénzük, sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Istenük nem segít rajtuk.

A másik pusztító intézmények a megtapasztalás nélküli és az e-világi javakra épülő vallási dogmarendszerek, pontosabban lelkeken kereskedő intézmények.


Az az Isten, amelyik gyilkoltat, kiválaszt, gyarmatosításra buzdít, mások fölé emel, az maga a SÁTÁN, akiről Jézus világosan beszélt: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

IDEJE ÉBREDNI, mert az univerzális égi törvényekkel és szakrális királysággal, nem nekünk kell felzárkózni Európa kellős közepén senkihez, és semmilyen kettős mércére épülő sátáni áldemokráciához. 

Magyarországnak nincs szüksége semmilyen kifosztó sátáni rendszerre, sem a fedezetlen pénzükre és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk és élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük.

UGYE ÉRTED, MIÉRT TÁMADJA HAZÁNKAT A SÁTÁNI HATALOM ÉS SZEKÉRTOLÓI? ÉS MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET? AZÉRT MERT HA AZ EMBEREK ÉBREDNEK ENNEK A KIFOSZTÓ EMBER ÉS ISTEN ELLENES RENDSZERNEK OTT VAN VÉGE!