Ember és életjobbító COACH képzés!

Egy olyan új és a világon egyedülálló szakterületet nyújtunk, amit úgy hívnak "EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ COACH". Egy végeláthatatlan bevételi forrást kínálunk, a piac ár töredékéért, a piac legmagasabb jövedelemszerzésében részesülhet, ami ráadásul örökíthető.

Lehetősége van cégen belül dolgozni azonnal, kötetlen munkaidőben, vagy diplomaszerzés után külső cégeknek, magánszemélyeknek. Olyan szakmára, eltitkolt tudásra és teremtő képességekre tehet szert, ami nem évül el, és amit nem kaphat meg sehol máshol. Kereseti lehetőség óránként, akár 3000 - 35.000 Ft.

Oktatási rendszerünk, égi alapelvekre épül TISZTESSÉG, ERKÖLCS, BECSÜLET, semmi közünk semmilyen szcientológiai és más hasonló tanításokhoz.

A tudás forrása a teremtőtől jön, ez van megosztva mindazokkal, akik hajlandóak szembenézni sikertelenségükkel, és szeretnék megoldani minden problémájukat.

Ön nem egy vállalkozásba fektet, hanem olyan tudást szerezhet, amit soha senki nem tud öntől elvenni, ami a világon egyedülálló, ami soha nem évül el és amit minden nap használhat saját maga és családja számára egyaránt.

Hogyan dolgozik egy COACH?


Először is megkeresi a problémák okát, mert minden problémának, lelki, fizikai, anyagi, párkapcsolati problémáknak, és minden betegségnek, lelki okai vannak. Tehát ha csupán saját célra használja ezt a tudást, akkor is rendbe teheti az élete minden területét.


Részletek és regisztráció>>

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !