Header Ads Widget

Európa tönkretétele gőzerővel zajlik, és az Európai Unió mindezt tehetetlenül szemléli!



Ez a kettős mércére épülő áldemokrácia, alkalmatlan az Európai emberek megvédésére. 

Ki kell lépni ebből a kifosztó élősködő banda által uralt EURÓPAI UNIÓBÓL. 

Hol vannak a tettesek, a felelősek, akik ezt az egészet generálják és pénzelik? 
Ezeknek az élősködő kártevőknek az azonnali eltávolítására lenne szükség, de senkit nem érdekel. Egy genetikailag alkalmatlan bandát nem lehet felzárkóztatni sehová, és ők nem is akarnak. Akkor mit is akarnak az Európai vezetőink felvárakoztatni? Hát a káoszt és a pusztítást az emberek megkérdezése nélkül.

Őket nem azért küldik a nyakunkra hogy dolgozzanak, hanem azért hogy pusztítsanak. 
És hogyan lehetséges az, hogy illegitim papírok nélküli élősködők szabadon mászkálhatnak Európa városaiban és pusztíthatnak? Úgy hogy mindez azoknak az érdeke, akik szintén soha sehol nem tudtak felzárkózni, létezésük óta a megosztásból, a gyűlöletkeltésből és a kifosztásból élnek más nemzetek nyakán élősködve.

Európa szinten olyan vezetők képviselnek egy, egy nemzetet, akiknek semmi közük az adott nemzet történelméhez, kultúrájához, sem a demokráciához. A bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végeztetik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le azt a rengeteg mocskot, és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták és fosztogatták egész Európát.

A lényeg hogy nem kaptak felhatalmazást sem a globális kifosztó rendszerükhöz, sem ahhoz hogy az általuk generált migráns áradattal moslékot csináljanak Európából. Most kínjukban és félelmükben bármire képesek, mert az emberek többsége már átlát a szitán.






Nagyon tanulságos videók, ami a jövőnket illeti: https://www.napitema.com/2020/06/magyarorszag-jovojet-illetoen-jelenleg.html