Legalizálná egy svéd párt a szexet a hullákkal és testvérekkel, az emberiség megérett a pusztulásra!

Az egyik vezető svéd párt, a Liberális Néppárt ifjúsági tagozata (LUF) változtatna a szexuális törvényeken. Engedélyeznék a nekrofíliát, és nem büntetnék a családon belüli szexuális együttlétet.

A genetikailag hibás, érzelem nélküli, aberrált állatcsordától nem sok jót lehet várni, ők erre lettek teremtve. (SZODOMA ÉS GOMORA ESETE). Sajnos a vezetés minden szintjén jelen vannak, ezért tart ma ott a világunk ahol tart. 

Most éppen ezért kel a fajkeverés, a migráció ezeknek a sátáni szervezeteknek, hogy ezzel födjék le mindazt a mocskot és hazugságot, amit valójában képviselnek, amivel több évtizede élősködhettek más nemzetek nyakán a hazug vallási és politikai dogmarendszereikkel. 

Jézus nem volt hazug és világosan beszélt: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

A halál utáni közösülést úgy képzelik el, hogy a még élő személy írásos nyilatkozatban beleegyezik, hogy testét szexuális célokra használják fel, miután elhunyt.

A vérfertőzésről pedig úgy nyilatkozott Cecilia Johnson, a LUF elnöke, hogy ez egy szokatlan és sokak számára undorító dolog, de egy törvény nem tilthat meg egy cselekvést csak azért, mert gusztustalan.

A Liberális Néppárt központi irodája természetesen nem értett egyet az ifjúsági tagozat javaslatával, így a nekrofília és a vérfertőzés továbbra is tiltott cselekvés marad Svédországban. A párt egyik országgyűlési képviselője szerint a fiatalok csak egy kis publicitást szerettek volna nyerni maguknak a merész kijelentéseikkel.Forrás: www.delmagyar.huNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

VÉGÍTÉLET! Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Mindenki saját felelősségére olvassa!

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Ki is Jehova Isten és miért veszélyes történelmünk a félelem világában élőkre?

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a lelkeddel és hogyan tudsz megszabadulni minden problémádtól?

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.