Legalizálná egy svéd párt a szexet a hullákkal és testvérekkel, az emberiség megérett a pusztulásra!

Az egyik vezető svéd párt, a Liberális Néppárt ifjúsági tagozata (LUF) változtatna a szexuális törvényeken. Engedélyeznék a nekrofíliát, és nem büntetnék a családon belüli szexuális együttlétet.

A genetikailag hibás, érzelem nélküli, aberrált állatcsordától nem sok jót lehet várni, ők erre lettek teremtve. (SZODOMA ÉS GOMORA ESETE). Sajnos a vezetés minden szintjén jelen vannak, ezért tart ma ott a világunk ahol tart. 

Most éppen ezért kel a fajkeverés, a migráció ezeknek a sátáni szervezeteknek, hogy ezzel födjék le mindazt a mocskot és hazugságot, amit valójában képviselnek, amivel több évtizede élősködhettek más nemzetek nyakán a hazug vallási és politikai dogmarendszereikkel. 

Jézus nem volt hazug és világosan beszélt: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

A halál utáni közösülést úgy képzelik el, hogy a még élő személy írásos nyilatkozatban beleegyezik, hogy testét szexuális célokra használják fel, miután elhunyt.

A vérfertőzésről pedig úgy nyilatkozott Cecilia Johnson, a LUF elnöke, hogy ez egy szokatlan és sokak számára undorító dolog, de egy törvény nem tilthat meg egy cselekvést csak azért, mert gusztustalan.

A Liberális Néppárt központi irodája természetesen nem értett egyet az ifjúsági tagozat javaslatával, így a nekrofília és a vérfertőzés továbbra is tiltott cselekvés marad Svédországban. A párt egyik országgyűlési képviselője szerint a fiatalok csak egy kis publicitást szerettek volna nyerni maguknak a merész kijelentéseikkel.Forrás: www.delmagyar.huNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Őseink ebben az időszakban ünnepelték kerecsen ünnepét. Karácsony szavunk is ebből ered.

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.