Minden magyar állampolgárnak kötelessége tudni, hogy mitől szenved és miért nem fog változni semmi ha nem ébred!

Egyre jobban szaporodnak a nemzetgyalázó, megosztó, gyűlöletkeltő, élősködő, "megmentő" pártok és szervezetek, miközben egyre gátlástalanabbak, és erre az országra úgy tekintenek, mintha saját tulajdonuk lenne. 
Ezek a megmentő jóakarók megfeledkeztek néhány apróságról, nevezetesen arról, hogy ez az ország nem az övék, és más országokkal ellentétben Magyarországnak van örök érvényű jogrendszere, ami eleve kizárja a nemzetgyalázó élősködőket minden hatalomból, és ami fölött nincs hatalma egyetlen sátáni szervezetnek sincs, még a PÁPÁNAK sincs, hiába szereztek maguknak illegitim rendszerrel legitimitást, mert érvénytelen.

Milyen jogom merészelnek, kettős állampolgárok és idegen érdekeket szolgáló hazaáruló pártok részt venni bármilyen törvényhozásban? 

Egy illegitim rendszerrel lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni , és élősködni ezen a nemzeten, csak éppen minden tettük érvénytelen. Nem beszélve arról, hogy illegitim rendszer jogot nem alkothat. Ma ennek isszuk a levét nem csak a magyarság, hanem az egész emberiség. 

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendje ami a teremtő Isten által ránk ruházott univerzális égi törvényekre épül, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel, ezért vagyunk a világon egyedülálló nemzet, amely szakrális királysággal rendelkezik.

Szent Koronánk meg nem egy tárgy, egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem egy szakrális erő, egy kapcsolat ember és Isten között, és mi azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent hazug banda, a kettős mércére épülő illegitim sátáni áldemokráciájukkal, hogyan verik szét az egész emberiséget, hogyan gyalázzák nemzetünket, és hogyan nevelnek egy lebutított rabszolga társadalmat. 

MUTASSA MEG BÁRMELYIK SÁTÁNI SZERVEZET LEGITIMITÁSÁT A SZENT KORONA JOGREND FIGYELEMBEVÉTELÉVEL, HA NEM TUDJA AKKOR AZ EGY ILLEGITIM SZERVEZET. 

Ez az ország nem lakópark, hanem a Szent Korona országa és a Szent Korona tulajdona minden ami a föld alatt és fölött van. Akinek ez nem tetszik az pereljen a teremtő Istennel, vagy keressen magának egy másik országot, ahol lehet hazudni, csalni, lopni és élősködni másokon.

A megosztásra, a gyarmatosításra és a pusztításra teremtett élősködőknek, arról már fogalmuk sincs, hogy minden tettükért felelni fognak, mint ahogyan arról sincs, hogy honnan kapják a belső pofonokat, és miért van ennyi elmebeteg, bűntudatban, félelemben, depresszióban élő ember ezen a földbolygón, mert minden betegség lelki eredetű és tetteink következménye, amit senki nem úszhat meg. Az univerzális törvényeket nem lehet lefizetni, lehazudni a válaszok gyorsan jönnek, akár tetszik, akár nem, akár hiszünk benne akár nem, ahol már sem a gyarmatosító Isten, sem a pénz nem segít. 

Átverték az egész emberiséget a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított megtapasztalás nélküli hazug vallási törvényekkel, és a majdnem 0Ft. ból előállított fedezetlen pénzükkel, ember és Isten közé álltak, hogy lerabolják és élősködjenek az egész emberiségen. 

Magyarországnak, nincs szüksége semmilyen, ....izmusra, sem a fedezetlen pénzükre, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük.


Fontos tudni, hogy nem a MAGYAR JOGRENDSZER TETTE TÖNKRE EZT AZ ORSZÁGOT, SEM ERKÖLCSI, SEM ANYAGI, SEM OKTATÁSI, SEM EGÉSZSÉGÜGYI SZEMPONTBÓL, hanem pont ez a megosztó, gyűlöletkeltő, álszent, hazug banda, akik nem felzárkóztak, hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet zsarolni, hazudni és élősködni ezen a nemzeten, akik tudatosan szétdaraboltatták, lerabolták és eladósították ezt az országot, és mindezt egy illegitim rendszerrel.


A vörös, narancs, zöld és kék moslék pártok, váltva egymást, a megosztó, kettős mércére épülő áldemokráciájukkal, annyi bőrt húznak le rollunk, amennyit csak akarnak, ahol mi vagyunk a játékszerek 4 évente 1x 5 percig. Ez a népuralom? Ebben a sátáni rendszerben teljesen mindegy ki kerül hatalomra, ettől még a rendszer és bábkormányok nem fog változni. IDEJE ÉBREDNI!
Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !