Header Ads Widget

Tüntetések helyett ébredni kellene, mert a mai oktatási rendszer a nullával egyenlő!

INKÁBB ÉBREDNI KELLENE EBBŐL AZ ELKÉPESZTŐ ANYAGBA SÜLLYEDT ÉRTÉKTELEN MOCSOKBÓL, AMIBE BELE NEVELTÉK AZ EGÉSZ EMBERI FAJT, TÖRTÉNELMI, VALLÁSI ÉS TÁRSADALMI SZINTEN EGYARÁNT, hogy rabszolgaként kiszolgáljon egy élősködő bandát. 

Először is a minden tudás ami az élethez kell bennünk van, ugyan úgy mint a gyógyítás képessége is.

Milyen sátáni szervezet az, aki ennek az ellenkezőjét tanítja? Ki az az elmebeteg, aki a 21-dik században még mindig nem képes felfogni, hogy a tudás nem azonos a lexikális információkkal, amivel szét verik az emberi agyakat?

Ki az az elmebeteg aki még mindig úgy gondolja okosabb a pusztulásra teremtett elméje ami legtöbb esetben becsapja, ami arra sem emlékszik mit csinált 1 hónapja, mint a több ezer éves lelke, ami viszont mindent tud, nem csapja be és az örökké valóságra lett teremtve?

Milyen lebutított birkacsorda képes arra, hogy a pusztulásra teremtett anyagba fektet minden energiát, és a pénzért képes bármire?

Ki az az elmebeteg aki elhiszi hogy fejlődünk, miközben atombombák árnyékából kiabáljuk a jólétet, a békét és a szeretetet, nem beszélve arról hogy tönkre vágtuk az egész földbolygót a kacat gyártásért, a pénzért, és a haszonért. Lassan nincs 2 nap egyforma időjárás és ezzel saját magunk alatt vágjuk a fát. EZ LENNE A TUDÁS, A FEJLŐDÉS, A BÉKE?

A valóság mindig fájdalmas, de a mai oktatási rendszer a nullával egyenlő. 

Valamilyen szinten érthetők a tüntetők mert ebből élnek de nézzük a végterméket, mert semmit nem tanítanak az életről, viszont mindent arról aminek min.80%-a fölösleges és ezért nem a pedagógusok a felelősek.

Nem arra lettünk teremtve, hogy egymást leraboljuk, versenyezzünk egymással és eltapossuk egymást a majdnem 0 Ft -ból előállított fedezetlen semmiért, amiért még kamatot is szednek, hogy eltartsunk egy olyan kifosztó élősködő bandát akik nem állítanak elő semmilyen értéket, hanem a teremtésre. 

Gyökeres változásra van szükség, mert ez az oktatási rendszer amit eddig kitermelt a hazugságra épülő történelem oktatásig bezárólag az egy lebutított állatcsorda, akiknek fogalmuk sincs a létezésről , fogalmuk sincs hogy minden betegség lelki eredetű amit vegyszerekkel nem lehet kezelni, fogalmuk sincs arról, hogy minden betegség  tetteik következménye, fogalmuk sincs arról, hogy miért van ennyi elmebeteg, félelemben, bűntudatban és depresszióban élő ember ezen a földbolygón, fogalmuk sincs arról hogy minden problémájukért ők maguk a felelősek, és fogalmuk sincs az univerzális törvényekről. Egyébként meg erre az univerzális égi törvényekre épül a magyar jogrendszer, amit úgy hívnak Szent Korona tan, amiről kussol az egész sátáni intézmény.

És van még valami, nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem anyagi, sem erkölcsi, sem oktatási, sem egészségügyi szempontból hanem az a sátáni szervezet és szekértolói, akik éppen tüntetnek, akik mögött azok a nemzetgyalázók állnak, A KETTŐS MÉRCÉRE ÉPÜLŐ ÁLDEMOKRÁCIÁJUKKAL, akiknek semmi közük ehhez a nemzethez, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet, hazudni, zsarolni és élősködni ezen a nemzeten, akik szétdaraboltatták, lerabolták és eladósították ezt az országot.

Jó volt itt élni egészen addig amíg a befogadott jóakaróink, egy illegitim rendszerrel és diktatúrával hatalmat nem szereztek és a megosztó gyűlöletkeltő életformájukkal szét nem vertek mindent ebben az országban. Minden tettük illegitim és érvénytelen, mert ez az ország nem a nemzetgyalázók tulajdona, hanem A SZENT KORONA TULAJDONA, aminek jogrendje örök érvényű és fölötte áll minden földi hatalomnak, beleértve a PÁPA intézményt is.

Vajon melyek azok a vallási, társadalmi és politikai sátáni dogmarendszerek, amelyek szembe mennek a teremtő Isten által ránk ruházott univerzális égi törvényekkel, akik gyalázzák nemzetünket csak azért hogy ember és Isten közé állva a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított dogmarendszerekkel félelemben tartsák és élősködhessenek az egész emberiségen?

Egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszerrel ami szöges ellentéte a magyar jogrendszernek, lehet lopni, csalni, hazudni, szavaztatni, törvényeket hozni, és nemzet gyalázókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért előbb vagy utóbb felelni kell, még akkor is ha egy illegitim rendszerrel, legitimitást szereztek maguknak.

Hogyan működik a kettős mércére épülő,  Euro.., Libero..., áldemokrácia kifosztó pénzrendszere:  http://napitema.blogspot.hu/2016/01/a-profitra-es-mulando-ertekekre-epulo.html