Milyen DEMOKRÁCIA és milyen IGAZSÁGOT képvisel az a rendszer, ahol a NÉP nem több mint játékszer!

Az emberek többsége még mindig nincs tudatában annak, hogy egy sátáni rendszerben hiába keresi az igazságot, a békét, a népuralmat, MERT NEM LÉTEZIK! Azért mert egyesek a megosztásra, a gyűlöletre, a pusztításra, a mások kifosztására lettek teremtve, és szekértáborukat elnevezték demokráciának, ettől még ez egy kettős mércére épülő, hazug, sátáni szervezet, AMINEK SEMMI KÖZE A DEMOKRÁCIÁHOZ, (NÉPURALOMHOZ)! Mitől demokrácia az, aminek az erkölcsi alapja a gyilkosság, KÁIN, megöli ÁBELT. A harcról, a küzdelemről és egymás eltaposásáról, kifosztásáról szól minden, PEDIG NEM ERRE LETTÜNK TEREMTVE. Ma mindenki össze van ugrasztva mindenkivel! Mitől demokrácia az, amelynek jogi alapja szintén gyilkosság, Romulus megöli Rémuszt. Jézus világosan beszélt aki nem volt semmilyen szervezet szekértolója: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG! Mitől demokrácia, a 4 évente 5 perc választási jog, ahol a pénzhatalom által finanszírozott pártok közül választhatunk, és ahol nincs visszahívhatóságra lehetőség? EZ NEM NÉPURALMAT JELENT, HANEM NÉPHÜLYÍTÉST! Milyen DEMOKRÁCIA és milyen IGAZSÁGOT képvisel az EU az USA és csatlósai, amely szembe megy az univerzális égi törvényekkel, a Teremtő Istennel, csak azért, hogy ember és Isten közé állva a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat. Az áldemokrácia legpusztítóbb része, amelyről az emberek többségének fogalma sincs, hogy a megosztó, gyűlöletkeltő, ítélkezésükkel, saját maguk ellen dolgoznak. Fogalmuk sincs arról, hogy honnan kapják a belső pofonokat tetteik következményeire, ilyen a bűntudat, félelem, depresszió és minden probléma és betegség, mert minden probléma és betegség lelki eredetű és TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM. Az univerzális égi törvényeket nem lehet lehazudni, lefizetni vagy becsapni senkinek, semmilyen áldemokráciával, és semmilyen.....izmussal, mert az igazság nem a gyarmatosító, kifosztó élősködők által kreált irományokban rejtőzik, ÉS EGYSZERRE KÉT URAT NEM LEHET SZOLGÁLNI!

Ez a fogyasztásra ösztönző és egymást kifosztására épülő rendszer nem fenntartható sehol a világon, ami szembe megy minden univerzális égi törvénnyel, és mindez a fedezetlen semmiért. Lassan nincs 2 nap egyforma időjárás, és nem vesszük észre, hogy GÁTLÁSTALANUL és MEGÁLLÍTHATATLANUL saját magunk alatt vágjuk a fát, A MÉG TÖBB PROFIT reményében. EZ LENNE A FEJLŐDÉS? EZ LENNE A DEMOKRÁCIA?


Fontos tudni, hogy hazánkat nem a magyar jogrendszer tette tönkre, sem erkölcsi, sem anyagi, sem oktatási, sem egészségügyi szempontból, hanem pont az aminek éppen a legtöbb ember TOLJA a szekerét, akik váltva egymást, úgy gondolják, hogy egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszerrel a végtelenségig lehet hazudni, lopni, csalni, zsarolni és élősködni ezen a nemzeten, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe, teljesen mindegy milyen színű pártnak nevezik magukat és milyen .....izmusnak hívják, mer ez az ország nem a nemzetgyalázó élősködők tulajdona még akkor sem ha illegitim rendszerrel legitimitást szereztek maguknak. Más országokkal ellentétben Magyarországnak van tulajdonosa, akit nem lehet megvenni, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs, és van örök érvényű jogrendszere, ami eleve kizárja a hazaáruló élősködőket minden hatalomból, amelyet nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA sem más. Akinek ez nem tetszik az pereljen a Teremtő Istennel. Lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, ahol már sem a pénzük sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Istenük nem fog rajtuk segíteni. Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami örök érvényű, ami a Teremtő Isten által ránk ruházott univerzális égi törvényekre épül, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító, félelemben tartó Istennel, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami a népért van, ami a valódi demokráciát jelenti, ahol nem jogszolgáltatás van hanem igazságszolgáltatás, és ahol a teremtő Istent és népet nem lehet kizárni a hatalomból, ami biztosítja az emberi méltóságot és megélhetést.
Tehát nem nekünk kell felzárkózni EURÓPA kellős közepén senkihez, mert Magyarországnak nincs szüksége semmilyen kifosztó sátáni rendszerre, sem a fedezetlen pénzükre és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk és élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük.


NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ A SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRÓL!


Magyarország a Szent Korona országa, a világ végezetéig.
A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más királyságoknál, hanem élő minőség de személy fölöttivé teszi az uralom forrását, aki ezzel védelmezi a nemzet jogait még a királlyal szemben is. Tehát örök érvényű jogokról beszélünk. Mivel a Szent Korona nem csak jogvédő hanem tulajdonos is, így tulajdonosa mindennek ami Magyarországon, a föld alatt és fölött található, ami kizárja hogy a nemzeti vagyon idegen kézbe kerüljön. A Szent Korona a joggyakorlást nem 1 személyre bízza például a királyra, hanem a fele, fele arányában a nemzetre és a királyra. Ezzel kizárja a hatalom visszaélésének lehetőségét és azt, hogy a Teremtő Istent és a népet ki lehessen zárni a hatalomból. Ha nincs király, az összes jog gyakorlása ideiglenesen a nemzetre hárul, a Szent Korona alkotmányának megfelelően.


UGYE ÉRTED, MIÉRT TÁMADJA HAZÁNKAT A SÁTÁNI HATALOM ÉS SZEKÉRTOLÓI? ÉS MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET? AZÉRT MERT HA AZ EMBEREK ÉBREDNEK ENNEK A KIFOSZTÓ EMBER ÉS ISTEN ELLENES SÁTÁNI RENDSZERNEK OTT VAN VÉGE!
Magyarország ma is alkotmányos királyság és nem vett fel soha, senkitől 1 Ft hitelt  sem!
Csatlakozz a valódi demokráciához, és szabadulj meg a nélkülözéstől, a pártok megosztó, gyűlöletkeltő, pusztításától.: http://napitema.blogspot.hu/2015/01/ha-eleged-van-jelenlegi-es-az-eddigi-70.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !