Header Ads Widget

Kunhalmi támogatja a betelepítési kvótát!


















A múlt héten fogadta el az Országgyűlés, mint ahogy arról korábban hírt adtunk a kormány által kezdeményezett a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazást. A parlament 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében döntött a referendum elrendeléséről. Az MSZP, az LMP és a DK képviselői nem vettek részt a szavazáson, köztük a szocialista Kunhalmi Ágnes sem.

A lényeg, hogy ez az ország nem a vörös, narancs, zöld és kék moslék illegitim pártok tulajdona. Ezek a megmentő jóakarók megfeledkeztek néhány apróságról, nevezetesen arról, hogy ez az ország nem az övék, és más országokkal ellentétben Magyarországnak van tulajdonosa, aki nem megvehető, amit úgy hívnak magyar Szent Korona és van örök érvényű jogrendszere, ami eleve kizárja a nemzetgyalázó élősködőket minden hatalomból, ami fölött nincs hatalma egyetlen sátáni szervezetnek sincs, még a PÁPÁNAK sincs. 

Jelenleg Magyarországon egy illegitim rendszer van érvényben illegitim élősködőkkel, akiknek elődjei szétdaraboltatták, majd utódjai lerabolták és eladósították ezt az országot, akik jogilag a lábukat nem tehetnék be a parlamentebe, akik úgy gondolják a végtelenségig lehet hazudni, lopni, csalni, zsarolni és élősködni ezen a nemzeten, egy diktatúrával ránk erőszakolt illegitim rendszerrel, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, teljesen mindegy milyen színű pártnak nevezik magukat és milyen .....izmusnak hívják, mert egy tőről fakad az összes.

Továbbá Magyarország legitim államformája nem vett fel soha, senkitől 1 Ft, hitelt sem és nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem erkölcsi, sem anyagi, sem oktatási, sem egészségügyi szempontból.

Azért mert egyesek a megosztásra, a gyűlöletre, a pusztításra, a mások kifosztására lettek teremtve, és szekértáborukat elnevezték demokráciának, ettől még ez egy kettős mércére épülő, hazug, sátáni szervezet, AMINEK SEMMI KÖZE A DEMOKRÁCIÁHOZ, (NÉPURALOMHOZ)!

Az áldemokrácia mögé bújva, lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, ahol már sem a pénzük sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Isten nem fog rajtuk segíteni. 

Vannak dolgok amit nem lehet lefizetni, lehazudni, és megkerülni senkinek, akár tetszik akár nem. http://napitema.blogspot.hu/2016/04/milyen-demokracia-es-milyen-igazsagot.html