VILÁGSZENZÁCIÓ LETT A MAGYAROK LEGÚJABB ALKOTÁSA!!!

Egy gigantikus tűzöltó járgányt fejlesztettek ki kis-hazánk mérnökei, akikre méltán büszkék lehetünk, mivel eddig még nem láthattunk ehhez hasonló tudással megáldott járgányt. Sajnálatos módon a magyar híradások meg sem említették a fejlesztést, nehogy büszkék lehessünk identitásunkra. Ellenben mi bemutatjuk nektek, hogy ne csak a média agymosó híreit ismerjétek meg, hanem a valóságot is. Hajrá Magyarok mi büszkék vagyunk rátok!

 
Megjegyzések

 1. Ezzel oltották el a kuwaiti háborúban lángralobbant olajkutakat. Senki más a világon nem tudta eloltani.Akkor írtak róla az újságok, azóta semmei,nem került bevetésre.

  VálaszTörlés
 2. Rég...(60-as évek vége?), a zsanai gázkitörést is repülőhajtómű segítségével oltották el. Bizony ez is magyarok találmánya. Gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Kedves "zozavod" ! Sajnos ahogy írtad az úgy nem egészen igaz! Nem az olajkutakat,hanem csak egy olaj kutat, oltottak ezzel a készülékkel.Sajnos mások is eltudták oltani az égő kutakat csak sokkal nehezebben és drágábban (körülményesebben).
  A Magyar "jóindulat" akadályozta meg, hogy kellő időben kivihessék Kuvaitba ezt a berendezést.Ez a "jóindulat" nem csak a bürokrácia volt. Ezt onnét tudom, hogy két kollegámmal hárman mi vittünk Kuvaitba transzformátorokat a tűzvészben elpusztultak pótlására.Ha jól emlékszem az akkor még meglévő Ganzból ami az akkori Mártírok útjáról nyílt, talán a Kis Rókus utca volt.A Május 1 mozi után az akkori Moszkva tér felé haladva jobbra esett. Brendus László (sajnos már meghalt) Kretz László aki most Egerben dolgozik és én Gombás Jenő István voltunk a "hármas" csapat.Kuvaitban amíg ott lévő tűzoltóktól hallottuk amit most megemlítettem.Nem újságból tudom! Saját magam hallottam, hallottuk. Gondolom a mentésben résztvevő tűzoltók hitelesebbek voltak mint a bár-mikori sajtó! Úgy látszik még nem veszett ki a Magyarokból a "jóindulat" ezért nincs szó most sem erről a berendezésről. Nagyon nagy kár.Tisztelettel Gombás Jenő István.

  VálaszTörlés
 4. Tisztelt Gombás Jenő, Azt hiszem nem a jóindulat szót kellett volna idéző jelbe tenni hanem a magyar szót, ugyanis egy Magyar támogatja a magyart. Nem tudom tetszik-e érteni mire szerettem volna burkoltan utalni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !