Végidő, nem lesz 2020!

Az emberiség kipróbált már minden ....izmust és nem tanult belőle semmit. Az a rendszer amely szembe megy az univerzális égi törvényekkel, eleve bukásra van ítélve.

Azért mert egyesek a megosztásra, a gyűlöletre, a pusztításra, a mások kifosztására lettek teremtve, és szekértáborukat elnevezték demokráciának meg igazságnak, ettől még ez egy kettős mércére épülő, hazug, sátáni szervezet, aminek semmi köze sem DEMOKRÁCIÁHOZ, (NÉPURALOMHOZ) SEM AZ IGAZSÁGHOZ!

Nem arra lettünk teremtve, hogy egy kifosztó sátáni élősködő bandát eltartsunk, akik ember és Isten közé állva, a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Az áldemokrácia mögé bújva, lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, mert vannak univerzális égi törvények amit nem lehet lefizetni, lehazudni, és megkerülni senkinek, akár tetszik akár nem. http://napitema.blogspot.hu/2016/04/milyen-demokracia-es-milyen-igazsagot.html


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !