A gazdaság felpörgetéséhez NEM MIGRÁNS felforgatók kellenek, hanem ÉRTÉKRENDVÁLTÁS.

Ma egy többszörösen telített piacból élünk, ahol nincs hiány senkiből és semmiből. A robotizált világunkban egyre kevesebb emberi munkaerőre van szükség, miközben egyre többen leszünk. A sátáni rendszer ezt úgy oldaná meg hogy kiiktatná az élők sorából az emberiség nagy részét. 

Ezt a kilátástalanságot, a PÉNZUTÁNI HAJSZÁT, amit tapasztalhatunk TUDATOSAN GENERÁLJÁK, pont az általatok támogatott, HAZUG, KETTŐS MÉRCÉRE ÉPÜLŐ ÁLDEMOKRÁCIA, hogy eltartsunk egy olyan kifosztó élősködő sátáni SZERVEZETET, akik nem állítanak elő semmilyen értéket, csak mások kifosztásából élnek, mert ERRE LETTEK TEREMTVE. Számukra a pénz az igazság és az Isten.

Az egymás anyagi kifosztása, eltaposása és a másokból való élősködés, szembe megy minden univerzális törvénnyel és a pusztulásra van ítélve. TI ENNEK A PUSZTULÁSNAK A TOVÁBBI FENNTARTÁSÁT TÁMOGATJÁTOK, önként és dalolva, miközben saját magatok alatt vágjátok a fát, anélkül hogy tudnátok róla.

A majdnem nulla forintból előállított fedezetlen semmivel, teljes rabszolgasorsra kényszerítették az EGÉSZ emberiséget, ráadásul a fedezetlen semmiért még kamatot is szednek, HOGY EGY ÉLETEN ÁT NYOMORBA TASZÍTSÁK AZ EMBEREKET.

A gazdaság felpörgetéséhez NEM MIGRÁNS felforgatók kellenek, és nem kifosztani kell az embereket, hanem adni és fel van pörgetve a gazdaság, mert pénzből van a legtöbb, EZ ILYEN EGYSZERŰ, CSAKHOGY EZ NEM JÓ A SÁTÁNI ÉLŐSKÖDŐKNEK, mert ott van végük, mert akkor nem lenne kiből élősködjenek, és akit hülyíthessenek, történelmi, vallási, és oktatási szinten egyaránt.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami megállítja a korrupciót, az ingyen élősködést, a hazaárulást, a kifosztást, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, ami fölött nincs hatalma egyetlen EURO-LIBERÓ élősködőnek sincs, ami megvédi a nemzeti vagyont, és ami alanyi jogon járó jövedelmet biztosít. Mindezek ellenére azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent, magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő élősködők váltva egymást egy ILLEGITIM rendszerben, ILLEGITIM TÖRVÉNYEKRE hivatkozva, hogyan tesznek tönkre bennünket.

Nem utolsó sorban, Magyarországnak nincs szüksége semmilyen ...izmusra, semmilyen rendszerre, sem a fedezetlen pénzükre, sem a gyilkoltató Istenükre, és EURÓPA közepén nem nekünk kell felzárkózni semmilyen EURÓ sátáni szervezethez.

http://napitema.blogspot.hu/2016/04/milyen-demokracia-es-milyen-igazsagot.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Magyarországon a balliberális értékrend nem más mint a magyar nemzet kifosztása, eladósítása és tönkretétele.

A magyar nyelv egy kódolt kozmikus ősnyelv!

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

Új közösségi hálózat indult, amely hasonló a facebook-hoz, de itt az aktív tagok pénzt kereshetnek.

Nemzetgyilkossági kísérlet a magyarság ellen! Világra szóló aljas bűnök, TRIANON !