Miért veszélyes jogrendszerünk az egymás eltaposására, kifosztására, és legyílkolására épülő KÁIN és ÁBEL rendszerre?

Azért mert a jelenlegi társadalmi modell erkölcsi és jogi alapja is gyílkosság, KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi modell, amellyre óriási igény lenne az ennek szöges ellentéte, ami nem csak a miénk hanem az egész emberiségé.

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására épülő KÁIN ÉS ÁBEL életforma, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE A PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak, és ezt támogathatják akármilyen pártok, vagy vallási dogmák, mert nincs az a hatalom ami ezt megmenthetné vagy túlélné.  A végtermékét éppen most láthatjuk ami a szakadék szélére sodorta az egész emberiséget, erkölcsi, szellemi és anyagi szinten egyaránt. A lebutított állatcsorda meg ezt a PUSZTÍTÁST támogatja a saját vesztére, anélkül hogy tudna róla.

Olyan élősködő sátáni szervezet tartja rabszolgaságban az egész emberiséget, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

A pénzen kívül nem látnak semmit, pénz lett az igazság meg az Isten is miközben fogalmuk sincs a létezésről, fogalmuk sincs arról, hogy HONNAN KAPJÁK A BELSŐ POFONOKAT, mitől élnek félelemben, depresszióban és mitől szenvednek mindenféle betegségben, ami nem más mint tetteik következménye.

Következménye annak a hazug, álszent, megosztó, gyűlöletkeltő mocsokkal való azonosulásnak amit életnek, és igazságnak neveznek. Mert minden probléma és betegség lelki eredetű és tetteink következménye, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM! Vannak dolgok amit nem lehet lehazudni, lefizetni és megkerülni senkinek, ahol már sem a pénz, sem az ószövetségi, gyílkoltató gyarmatosító Isten nem segít rajtuk.

Jézus NEM VOLT ÁLSZENT, HAZUG, SEM NÁCI és világosan beszélt a problémák gyökeréről!  "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A megosztó, gyűlöletkeltő, egymás kifosztására épülő VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Ez a betelepítési pusztítás is kizárólag azoknak az érdeke akik szintén soha, sehol nem tudtak beilleszkedni. Most éppen a bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végeztetik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le mindazt a mocskot, és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták, fosztogatták, gyílkolták és hazugságban tartották az egész emberiséget, történelmi, és vallási szinten egyaránt.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami megállítja a korrupciót, az ingyen élősködést, a hazaárulást, a kifosztást, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, ami fölött nincs hatalma egyetlen EURO-LIBERÓ élősködőnek sincs, ami megvédi a nemzeti vagyont, és ami alanyi jogon járó jövedelmet biztosít. Mindezek ellenére azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent, magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő élősködők váltva egymást egy ILLEGITIM rendszerben, ILLEGITIM TÖRVÉNYEKRE hivatkozva, hogyan tesznek tönkre bennünket.

Nem utolsó sorban, Magyarországnak nincs szüksége semmilyen ...izmusra, sem a fedezetlen pénzükre, sem a gyilkoltató ószövetségi Istenükre, és EURÓPA közepén nem nekünk kell felzárkózni semmilyen EURÓ sátáni szervezethez.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona a mai illegitim rendszerrel szemben.

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Mit jósol Nostradamus Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!

Rendszer és értékrend váltás!

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

A súlyos betegségek szellemszinten és lélekszinten gyógyítható, eszközök és szerek nélkül.

A világ leggazdagabb emberei (top 10)

Megváltás ! Teljesen kiforgatták Jézus beszédét !