Angela Merkel megmondta a tutit, hogy mit kell tenni a tömeggyilkosokkal és persze mindezt a szeretet jegyében.

MERKEL: VÁLASZOLJUNK A DZSIHÁD-MÉSZÁRLÁSOKRA SZERETETTEL ÉS EGYÜTTÉRZÉSSEL

És szeretettel hagyjuk le gyilkolni a saját népünket? Hagyjuk legyilkolni az egész emberiséget, és támogassuk a sátán győzelmét? Merkel összetévesztette Jézuskát a géppuskával. Az életet és a szeretetet meg a pusztítással. Először is azokért a gyilkosságokért ami eddig történt szerte Európában el kell számoltatni a felelősöket, mert elsősorban nekik köszönhető a tömeggyilkosságok. Továbbá a szeretet Istenének semmi köze ehhez a gyilkoltató Istenhez, sem az agymosott életfelfogásukhoz. Merkel jó szokásához híven az álszentség mögé bújva, arról már elfelejtett csevegni, hogy kik miatt vannak migránsok? Kik teremtik a káosz és a pusztítást az egész földbolygón? Kik pénzelik és látják el fegyverekkel a terrorszervezetek? Ez valahogy nem megy neki.

Újévi beszédében Merkel nem mutatott megbánást és továbbra is kiállt a nyitott határok mellett. Szeretettel és együttérzéssel a dzsihád-terror ellen? A győzelem biztos.

Miután megtartotta újévi beszédét, Angela Merkelt prominens kritikusok online kommentjeikben őrültnek nevezték, ’akinek nincs ki a négy kereke’; és azt is írták, hogy Merkel ‘komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent’.

Merkel nem mutatott semmilyen megbánást és ragaszkodott hozzá, hogy a hétköznapi emberek továbbra is vegyenek részt a nyilvános eseményeken – annak ellenére, hogy az életük veszélyben van.

Azt mondta, meg van róla győződve, hogy Németország megerősödve fog kikerülni a migráns-válságból és bizarr módon hozzátette, hogy a berlini támadást követő gyász bizalommal töltötte el az ország jövőjét illetően.

A nemzeti TV-ben tartott beszédében ezt mondta:
Milyen bizalomról is beszélek én a halottak és sérültek miatti mély gyász és fájdalom közepette? Arról a bizalomról, amit lehet érezni Berlinben és más német városokban még ezekben a nehéz napokban is. A vigasztalásról, amit képesek voltunk adni és kapni.
És arról a szilárd elhatározásunkról, hogy a terroristák gyűlöletét emberségünkkel és szolidaritásunkkal győzzük le. Azzal, hogy tovább folytatjuk az életünket és a munkánkat, azt mondjuk a terroristáknak: ’ti tele vagytok gyűlölettel, de nem dönthetitek el, hogyan éljünk. Mi szabadok, emberségesek és nyitottak vagyunk’.

Merkel szerint „különösen keserű és undorító” hogy menedékkérők követték el a terrortámadásokat, de azt mondta, hogy Aleppo megrázó pusztulása igazolja a döntését az ország kapuinak kitárására.

A bevándorlási politikájával kapcsolatban hozzátette: „Mindez tükröződik a demokráciánkban, a törvényeink uralmában és az értékeinkben. Ezek ellensúlyozzák a terrorizmus gyűlölettel teli világát, és erősebbek is lesznek mint a terrorizmus. Együtt erősebbek vagyunk. A mi államunk erősebb.

Mi köze a Teremtő Istennek és Jézusnak a mai vallási dogmákhoz!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dr. Papp Lajos kirohanása: "milliók fognak meghalni a hazugság miatt".

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak, ma is jól olvashatók - A hieroglif írás is magyar írás!

Biztos hogy az elutasító gyermekvállalásért csak anyagi dolgok állnak a háttérben?

Magyarország kormánya valójában egy bejegyzett cég!

Magyarország TUDATOS pusztítása, kifosztása és eladósítása nem 10 éve kezdődött.

Csatlakozzatok az alkotmányos Magyarországhoz, mert az alaptörvény érvénytelen!

Milyen titkokat őriz a Vatikán a magyarság őstörténetéről és kiknek az érdeke le hazudni történelmünket?

Egyedülálló kereseti lehetőség fő vagy mellékállásban!

Rendszer és értékrend váltás!

Rönkházak, Gerendaházak, Faházak és a természet páratlan kombinációja!