Header Ads Widget

Azoknak kell ÉBREDNI akik el KÁINOSODTAK és a FÉL(ELEM) és a SZER(ETET) nélküli világban élősködnek mások kárára.

JÉZUS: "Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert." MIVEL A TEREMTÉSRE LETTÜNK TEREMTVE ÉS NEM ARRA, rabszolgaként egy SÁTÁNI RENDSZERT, szolgáljunk.

MINDEN LÉTEZŐ probléma ami ma történik az egész emberiséggel, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt az mind 1 tőről fakad. Az univerzális rendet nem lehet megkerülni senkinek, egyébként erre épül a Szent Korona Tan is, amit a Káin és Ábel féle pusztulással cseréltek le, ahol PÉNZ lett az I(GAZSÁG), az ÉLET, és az ISTEN. 

Egy hazug gyilkoltató Isten az EGYSÉGET a SZER(ETET)-et szétverte, és az egységből kiválasztott egy népcsoportot akiket a FÉL(ELEM) és a SZER(ETET) nélküli világba taszított, hogy mások kárára, másokból élősködjenek és pusztítsanak. 

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító, gyilkoló Káin és Ábel féle életmodell amiben élünk szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus stb..) AMI EZT A MOCSKOT MEGMENTI. Erre a pusztulásra épül az oktatás, a vallás és minden intézmény.

A lebutított állatcsorda meg ezt a PUSZTULÁST támogatja szavazataival, ebben keresi a békét és az igazságot a saját vesztére. Ezért van ennyi elmebeteg, agymosott, depresszióban és mindenféle betegségekben szenvedő ember ezen a földbolygón, ami nem más mint TETTEIK KÖVETKEZMÉNYE, azonosulás a hazugsággal. 

Jézus: "Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz." Az ószövetségből, és a többi "szent könyvből" csöpög a vér a bosszú és mások eltaposása, leigázása, legyilkolása, EZ MA A KERESZTÉNYSÉG SZENT KÖNYVE IS, aminek semmi köze sem Jézushoz, sem a Teremtő Istenhez.

Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL A megosztó, gyűlöletkeltő, egymás kifosztására épülő VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Ez nem azt jelenti hogy be kell térdelni a SÁTÁNI hatalomnak: AD MEG A CSÁSZÁRNAK AMI A CSÁSZÁRÉ és Istennek ami az Istené. Jézus: Én nem azért jöttem hogy kivegyelek ebből a világból, hanem hogy megtartsalak.

TEHÁT AKIK EL KÁINOSODTAK, AZOKNAK KELL ÉBREDNI, A SAJÁT ÉRDEKÜKBEN ! JÉZUS:"Minden palántát, amelyet nem az én mennyei Atyám ültetett, ki fognak gyomlálni." 

A túlélésért az értéktelen semmiért, KÁIN megöli ÁBELT, ilyent a magyar hagyomány, sem jogrendszerűnk nem ismer HUNOR segíti MAGORT.

A mag népe különleges helyzetben van, mert megvan minden jogunk és eszközünk, hogy elküldjük a pokol fajzatait melegebb éghajlatra: http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html