Header Ads Widget

Donald Trump beszédében elmondta, Együtt újra naggyá tesszük Amerikát, Eltöröljük az Iszlám Államot,Visszaadjuk a hatalmat az embereknek.

Letette hivatali esküjét Donald Trump, aki így az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke. 

Senkit nem fognak megtagadni, mindegy, hogy hol lakik, vagy hogy milyen a bőrszíne. Beszéde végén az új elnök felidézte a kampány idején is használt szlogenjét: együtt újra naggyá teszik Amerikát.






Eltörlik az Iszlám Államot


A terrorizmus elleni harc kapcsán Donald Trump úgy fogalmazott: el fogják törölni a föld színéről az Iszlám Államot.

Alkalmazz és vegyél amerikait!

A gazdaság védelme érdekében az új elnök arra biztat mindenkit, hogy alkalmazzon amerikai munkaerőt, és vásároljon amerikai termékeket.





Amerika legelőször

Ettől a naptól kezdve minden döntésnél az lesz az elv, hogy Amerika legelőször. Minden változtatásnál az amerikai emberek szempontjait veszik figyelembe. Visszaadják a munkájukat, a határaikat, az álmaikat.


Új idők jönnek

Több párhuzamos dimenzió létezik az országban: a szegénység, az oktatás, a drogok és a bűnözés, és sok kiaknázatlan lehetőség. De ennek vége. 


Nem az a fontos, ki van kormányon

Az új elnök szerint ez a pillanat azoké, akik az eseményre elmentek, vagy otthonról nézik. Szerinte nem az a fontos, ki kormányozza az országot, mert a hatalom az embereké. Ennek érdekében a jövőben az ország irányítói is az emberek lesznek.




Visszaadja a hatalmat az embereknek

Trump köszönetet mondott Obamának és feleségének, és nagyszerűnek nevezte őket. A jövőről azt mondta, hogy a hatalmat Washingtonból visszaadják az embereknek. 




Trump brutális üzenetet küldött az Iszlám Államnak a berlini terrortámadás után!